Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliğinden Vali Canbolat'a ziyaret

GÜNDEM 01.09.2023 - 20:31, Güncelleme: 01.09.2023 - 21:05
 

Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliğinden Vali Canbolat'a ziyaret

Vali'ye 'Hayırlı olsun' dediler, su ürünleri kooperatiflerinin sorunlarını ilettiler...
Aydın Bölgesi "Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği" Aydın Valisi Yakup Canpolat'ıziyaret etti. S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Özgür Atacan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Özbaşı ile Aydın Valisi olarak göreve başlayan Yakup Canbolat'ı ziyaret etti. Yönetim kurulu olarak "Hayırlı Olsun' ziyareti ile birlikte Kooperatiflere ait kiralama sorunlarını dile getirerek su ürünleri kooperatifleri hakkında bilgi veren Başkan Özgür Atacan, Serçin Kooperatifi Başkanı Birlik Başkan Yrd. Fikret Özbaşı da kiralama işlemleri tamamlanmadığı için ülke ekonomisine de katkı sağlayan başta yılan balığı olmak üzere ihracat yapamadıklarını ifade etti. Konunun takipçisi olacağını ifade eden Vali Canbolat, Birlik Başkanı Özgür Atacan ve Fikret Özbaşı' na ziyaretleri için teşekkür etti.
Vali'ye 'Hayırlı olsun' dediler, su ürünleri kooperatiflerinin sorunlarını ilettiler...
Aydın Bölgesi " Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği" Aydın Valisi Yakup Canpolat'ıziyaret etti. S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Özgür Atacan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Özbaşı ile Aydın Valisi olarak göreve başlayan Yakup Canbolat'ı ziyaret etti. Yönetim kurulu olarak "Hayırlı Olsun' ziyareti ile birlikte Kooperatiflere ait kiralama sorunlarını dile getirerek su ürünleri kooperatifleri hakkında bilgi veren Başkan Özgür Atacan, Serçin Kooperatifi Başkanı Birlik Başkan Yrd. Fikret Özbaşı da kiralama işlemleri tamamlanmadığı için ülke ekonomisine de katkı sağlayan başta yılan balığı olmak üzere ihracat yapamadıklarını ifade etti. Konunun takipçisi olacağını ifade eden Vali Canbolat, Birlik Başkanı Özgür Atacan ve Fikret Özbaşı' na ziyaretleri için teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.