Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu yıl pamuk alımında hedef: 35 Milyon Kilo

EKONOMİ 14.09.2023 - 13:17, Güncelleme: 14.09.2023 - 13:21
 

Bu yıl pamuk alımında hedef: 35 Milyon Kilo

TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer; "Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"
Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi güçlü yapısıyla Söke'de üreticinin adeta sigortası. Mali disiplini sağlayan İsmail Özer Başkanlığı'ndaki Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi, bu yılki alım sezonunda da pamuk üreticilerine peşin ödeme yapacak finansal gücüyle piyasayı dengelemeyi sürdürecek. Çiftçilerin ürünlerini kooperatife teslim eder etmez peşimn ödeme yapacak finansal güce ulaşan Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi, bu yıl 35 Milyon Kilogram pamuk alımı yapmayı hedefliyor. Her geçen yıl pamuk alım miktarını arttırmayı başaran Kooperatif, üretici ve ortakların güvence kaynağı oldu. Bölge çiftçilerinin yanında olmaya ve kooperatifin büyümesini sürdürmeye kararlılıkla devam edeceklerini belirten Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, “Çiftçilerimizin emeğine ve ürününe değer veriyoruz. Ortak ve üreticilerimizin sürdürülebilir bir şekilde tarım yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Kooperatifimiz her sezon olduğu gibi bu sezonda da piyasayı regüle ederek çiftçilerin karlılığını artırmaya yönelik çabalarını sürdürecek. Ortak ve üreticilerimiz müsterih olsun. Söke TARİŞ olarak her sezon olduğu gibi bu sezondaki alım politikamızla da ortak ve üreticilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi. Halihazırda kooperatif her sezon, dünya pamuk borsalarındaki fiyat trendini yakından takip ederek, çiftçilere adil ve rekabetçi alım fiyatları sunuyor. Bu durum pamuk üreticileri için belirsizliklerin azaltılması ve gelirlerinin korunmasına yardımcı oluyor.
TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer; "Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi güçlü yapısıyla Söke'de üreticinin adeta sigortası. Mali disiplini sağlayan İsmail Özer Başkanlığı'ndaki Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi, bu yılki alım sezonunda da pamuk üreticilerine peşin ödeme yapacak finansal gücüyle piyasayı dengelemeyi sürdürecek.

Çiftçilerin ürünlerini kooperatife teslim eder etmez peşimn ödeme yapacak finansal güce ulaşan Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi, bu yıl 35 Milyon Kilogram pamuk alımı yapmayı hedefliyor. Her geçen yıl pamuk alım miktarını arttırmayı başaran Kooperatif, üretici ve ortakların güvence kaynağı oldu.

Bölge çiftçilerinin yanında olmaya ve kooperatifin büyümesini sürdürmeye kararlılıkla devam edeceklerini belirten Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, “Çiftçilerimizin emeğine ve ürününe değer veriyoruz. Ortak ve üreticilerimizin sürdürülebilir bir şekilde tarım yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Kooperatifimiz her sezon olduğu gibi bu sezonda da piyasayı regüle ederek çiftçilerin karlılığını artırmaya yönelik çabalarını sürdürecek. Ortak ve üreticilerimiz müsterih olsun. Söke TARİŞ olarak her sezon olduğu gibi bu sezondaki alım politikamızla da ortak ve üreticilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Halihazırda kooperatif her sezon, dünya pamuk borsalarındaki fiyat trendini yakından takip ederek, çiftçilere adil ve rekabetçi alım fiyatları sunuyor. Bu durum pamuk üreticileri için belirsizliklerin azaltılması ve gelirlerinin korunmasına yardımcı oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.