Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Buğday'a KG başı 1 (Bir) TL fark ödemesi yapılacak

GÜNDEM 13.09.2023 - 16:25, Güncelleme: 13.09.2023 - 16:25
 

Buğday'a KG başı 1 (Bir) TL fark ödemesi yapılacak

Bakanlık önceki yıllarda olduğu gibi 'Hububat Fark Ödemesi Desteği' uygulaması yapılacağını duyurdu.
Hububat üretiminin teşvik edilmesi amacıyla; 2023 yılında üretimi yapılan buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale üretimi yapan, ürettikleri ürünleri TMO veya tüccara satan ve bu satışlarını alım satım belgesi ile belgelendiren çiftçilere, önceki yıllarda olduğu gibi 'Hububat Fark Ödemesi Desteği' uygulaması yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı il ve ilçe müdürlüklerine gerekli tebliği yaparken, Söke İlçe Tarım Müdürlüğü üreticilere Kilogram başı 1 (Bir) TL ödeme yapılacağını belirtti. Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya sayfasında yapılan duyuruda; “Ürününü TMO veya Tüccarlara satan Hububat üreticilerimize kg başına 1 TL 'Hububat Fark Ödemesi Desteği' verilecektir” ifadeleri kullanıldı.
Bakanlık önceki yıllarda olduğu gibi 'Hububat Fark Ödemesi Desteği' uygulaması yapılacağını duyurdu.

Hububat üretiminin teşvik edilmesi amacıyla; 2023 yılında üretimi yapılan buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale üretimi yapan, ürettikleri ürünleri TMO veya tüccara satan ve bu satışlarını alım satım belgesi ile belgelendiren çiftçilere, önceki yıllarda olduğu gibi ' Hububat Fark Ödemesi Desteği' uygulaması yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı il ve ilçe müdürlüklerine gerekli tebliği yaparken, Söke İlçe Tarım Müdürlüğü üreticilere Kilogram başı 1 (Bir) TL ödeme yapılacağını belirtti.

Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya sayfasında yapılan duyuruda; “Ürününü TMO veya Tüccarlara satan Hububat üreticilerimize kg başına 1 TL ' Hububat Fark Ödemesi Desteği' verilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.