Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çeltikçi Muhtarı Önder Aşçı istifasını sundu

SİYASET 04.09.2023 - 12:26, Güncelleme: 04.09.2023 - 12:26
 

Çeltikçi Muhtarı Önder Aşçı istifasını sundu

Çeltikçi Muhtarı Önder Aşçı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Kaymakamlığa istifa dilekçesini sundu.
19 bin nüfusa sahip olan Söke’nin en büyük 2. Mahallesi Çeltikçi Mahallesi istifa depremiyle sarsıldı. Yaklaşık 12 yıldır Çeltikçi mahallesinin muhtarı olan 72 yaşındaki Önder Aşçı, sağlık sorunlarını nedeniyle istifa etti. Kaymakamlığın dilekçe ve raporları inceleyerek son kararı vereceği öğrenildi.  Konuyla ilgili konuşan Önder Aşçı, "İstifa dilekçemi ve raporları Kaymakamlığa sabah itibariyle verdim. Öğleden sonra karar vermelerini bekliyorum. Artık 72 yaşındayım bu görevi gençlere devretmenin zamanı geldi. Gençler bu işi çok güzel bir şekilde götürürler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her şey mahallem için" dedi.
Çeltikçi Muhtarı Önder Aşçı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Kaymakamlığa istifa dilekçesini sundu.

19 bin nüfusa sahip olan Söke’nin en büyük 2. Mahallesi Çeltikçi Mahallesi istifa depremiyle sarsıldı. Yaklaşık 12 yıldır Çeltikçi mahallesinin muhtarı olan 72 yaşındaki Önder Aşçı, sağlık sorunlarını nedeniyle istifa etti. Kaymakamlığın dilekçe ve raporları inceleyerek son kararı vereceği öğrenildi. 

Konuyla ilgili konuşan Önder Aşçı, "İstifa dilekçemi ve raporları Kaymakamlığa sabah itibariyle verdim. Öğleden sonra karar vermelerini bekliyorum. Artık 72 yaşındayım bu görevi gençlere devretmenin zamanı geldi. Gençler bu işi çok güzel bir şekilde götürürler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her şey mahallem için" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.