Çevre kirliliği ve ormanlara dikkat çektiler

DÜNYA 04.05.2023 - 12:39, Güncelleme: 04.05.2023 - 12:39
 

Çevre kirliliği ve ormanlara dikkat çektiler

Sarıkemer İlkokulu öğrencileri tarafından ‘Kırmızı Başlıklı Kız ve Orman” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Yönetmenliği okul öğretmenlerinden Havvana Aygün, dekoru Pınar Gül tarafından yapılan tiyatro oyunu, Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda seyirci ile buluştu. Okulun üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosu, çevre kirliliği ve ormanların önemine dikkat çeken oyunu sahneye koydu. Söke’ye bağlı Sarıkemer Mahallesinin minikleri, gerçek bir tiyatro sahnesinde olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.  Öğrencilerin başarılı performansları dikkat çekti.
Sarıkemer İlkokulu öğrencileri tarafından ‘Kırmızı Başlıklı Kız ve Orman” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Yönetmenliği okul öğretmenlerinden Havvana Aygün, dekoru Pınar Gül tarafından yapılan tiyatro oyunu, Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda seyirci ile buluştu.

Okulun üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosu, çevre kirliliği ve ormanların önemine dikkat çeken oyunu sahneye koydu. Söke’ye bağlı Sarıkemer Mahallesinin minikleri, gerçek bir tiyatro sahnesinde olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.  Öğrencilerin başarılı performansları dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.