Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

- EBRU POLAT BEAUTY SÖKE AÇILDI

YAŞAM 01.10.2022 - 18:37, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

- EBRU POLAT BEAUTY SÖKE AÇILDI

Türkiye'nin başarılı örnek kadın girişimcisi, Avukat ve sevilen sanatçısı Ebru Polat’ın adını taşıyan ‘Ebru Polat Beauty Söke’nin açılış töreni gerçekleştirildi.
Kozmetik alanında ve güzellik salonları ile giderek büyüyen bir marka olma yolunda ilerleyen Ebru Polat, Söke’de de iki kadın girişimci ile ortaklık kurdu. Söke’de Pullukçu Sokak üzerinde hizmete giren ‘Ebru Polat Beauty Söke’nin açılış töreni ünlü sanatçı Ebru Polat’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehter takımı ile başlayan program Ebru Polat’ın mini konseri ile devam etti. Ardından açılış kurdelası Ebru Polat ile birlikte girişimciler ile Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek’in katılımıyla kesildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.
Türkiye'nin başarılı örnek kadın girişimcisi, Avukat ve sevilen sanatçısı Ebru Polat’ın adını taşıyan ‘Ebru Polat Beauty Söke’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Kozmetik alanında ve güzellik salonları ile giderek büyüyen bir marka olma yolunda ilerleyen Ebru Polat, Söke’de de iki kadın girişimci ile ortaklık kurdu.

Söke’de Pullukçu Sokak üzerinde hizmete giren ‘Ebru Polat Beauty Söke’nin açılış töreni ünlü sanatçı Ebru Polat’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehter takımı ile başlayan program Ebru Polat’ın mini konseri ile devam etti. Ardından açılış kurdelası Ebru Polat ile birlikte girişimciler ile Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek’in katılımıyla kesildi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.