Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hatice Kurban; “Kadınlığın gücü ve enerjisi ile yola çıktım”

DÜNYA 03.01.2024 - 14:01, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:01
 

Hatice Kurban; “Kadınlığın gücü ve enerjisi ile yola çıktım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Av. Hatice Kurban, Sökeli Kadın Kooperatifini ziyaret etti.
Av. Hatice Kurban, kadınların gücünden ve enerjisinden aldığı ilhamla yola çıktığını vurgulayarak, kadınların desteklerini yanında hissetmenin önemine değindi. Söke Belediye Başkan Aday Adayı Av. Hatice Kurban, "Kadınların desteğini yanımda hissediyorum. Bu destek ve bu gücün hissiyatıyla yola çıktım. Kadın kooperatifimiz, kadınlarımızın önünü açan ve destek veren bir topluluktur. Emekçi kadınlara yol açıyorsunuz. Kadın Kooperatifleri ve kadın örgütlerini bir kadın olarak son derece önemsiyorum. Çünkü kadınlar, hak ettikleri sosyo-ekonomik düzeyde ve yerlerde olmalı" şeklinde konuştu. Kadın Kooperatifinin, kadınların ekonomik ve sosyal hayattaki yerlerini güçlendirmeye yönelik önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Kurban, kadınların toplumsal kalkınmada etkin bir şekilde yer almasının gerekliliğine vurgu yaptı. Kadınların bir araya gelerek dayanışma içinde olmalarının, toplumun genel refahına olumlu katkılar sağladığını dile getiren Av. Hatice Kurban, bu yönde çalışmalar yapacaklarını belirtti. Sökeli Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ise bir kadın adayının yerel seçim arenasında bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başarılarının devamını ve sürecin hayırlı olmasını dilediler.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Av. Hatice Kurban, Sökeli Kadın Kooperatifini ziyaret etti.

Av. Hatice Kurban, kadınların gücünden ve enerjisinden aldığı ilhamla yola çıktığını vurgulayarak, kadınların desteklerini yanında hissetmenin önemine değindi.

Söke Belediye Başkan Aday Adayı Av. Hatice Kurban, "Kadınların desteğini yanımda hissediyorum. Bu destek ve bu gücün hissiyatıyla yola çıktım. Kadın kooperatifimiz, kadınlarımızın önünü açan ve destek veren bir topluluktur. Emekçi kadınlara yol açıyorsunuz. Kadın Kooperatifleri ve kadın örgütlerini bir kadın olarak son derece önemsiyorum. Çünkü kadınlar, hak ettikleri sosyo-ekonomik düzeyde ve yerlerde olmalı" şeklinde konuştu.

Kadın Kooperatifinin, kadınların ekonomik ve sosyal hayattaki yerlerini güçlendirmeye yönelik önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Kurban, kadınların toplumsal kalkınmada etkin bir şekilde yer almasının gerekliliğine vurgu yaptı. Kadınların bir araya gelerek dayanışma içinde olmalarının, toplumun genel refahına olumlu katkılar sağladığını dile getiren Av. Hatice Kurban, bu yönde çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Sökeli Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ise bir kadın adayının yerel seçim arenasında bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başarılarının devamını ve sürecin hayırlı olmasını dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.