Millipark'ta 22 Filistinli Göçmen Ölüme Terk Edildi

ASAYİŞ 14.09.2022 - 16:05, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Millipark'ta 22 Filistinli Göçmen Ölüme Terk Edildi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmalar sürüyor.  Jandarma tarafından Yunanistan güvenlik güçleri tarafından geri itme yöntemi ile ölüme terkedilen (22) Filistin uyruklu düzensiz göçmen Kuşadası ilçesi Milli park Poyraz Tepe mevkiinde kurtarılarak gerekli işlemlere başlandığı ifade edildi.  Olay ile ilgili olarak yapılan araştırma sonucu organizatör olarak belirlenen (2) Türk vatandaşının gözaltına alındığı belirtilirken; şüpheli şahısların adli işlemleri devam ettiği açıklandı.   

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmalar sürüyor.  Jandarma tarafından Yunanistan güvenlik güçleri tarafından geri itme yöntemi ile ölüme terkedilen (22) Filistin uyruklu düzensiz göçmen Kuşadası ilçesi Milli park Poyraz Tepe mevkiinde kurtarılarak gerekli işlemlere başlandığı ifade edildi. 

Olay ile ilgili olarak yapılan araştırma sonucu organizatör olarak belirlenen (2) Türk vatandaşının gözaltına alındığı belirtilirken; şüpheli şahısların adli işlemleri devam ettiği açıklandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.