Yenilikçi Hareket Grubu, Kaymakamı Güney’i ziyaret etti.

07.10.2022 - 12:46, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Yenilikçi Hareket Grubu, Kaymakamı Güney’i ziyaret etti.

Söke Ticaret Odası Yenilikçi Hareket Grubu, Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret etti.
Ziyarette Yenilikçi Hareket Grubu Lideri Erkan Kaçar’ın yanında Söke’nin iş insanlarından Ziraat Mühendisi Feride Fidan ve Mediha Karaoğlu İşgören bulundu. Erkan Kaçar, Ticaret Odası seçim süreci ve göreve gelmeleri halinde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında bilgiler verdi. Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti. Kaymakam Güney, önemli bir yeri olan Ticaret Odası’nın seçim sürecinin camiasına ve Söke’ye hayırlı olmasını diledi.
Söke Ticaret Odası Yenilikçi Hareket Grubu, Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret etti.

Ziyarette Yenilikçi Hareket Grubu Lideri Erkan Kaçar’ın yanında Söke’nin iş insanlarından Ziraat Mühendisi Feride Fidan ve Mediha Karaoğlu İşgören bulundu.

Erkan Kaçar, Ticaret Odası seçim süreci ve göreve gelmeleri halinde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti. Kaymakam Güney, önemli bir yeri olan Ticaret Odası’nın seçim sürecinin camiasına ve Söke’ye hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.