İYİ Parti 5. Yılını Söke de kutladı…

SİYASET 25.10.2022 - 14:34, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

İYİ Parti 5. Yılını Söke de kutladı…

İYİ Parti’nin 5. Yıl Dönümü Söke de İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Yönetim Kurulu ve üyelerle coşkuyla kutladı.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, İYİ Parti Söke Belediye Meclis üyeleri Adem Efe, Turgay Avcı, Neslihan Koyuncuoğlu, Mehmet Mert, İYİ Parti Söke İlçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan törende Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Çelenk sunumu sonrasında açıklama yapan İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, "5. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığımız kutlama programımıza hoş geldiniz. Bartın'daki maden faciasından dolayı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de olurlarıyla sadece çelenk töreni ile bu etkinliği yapıyoruz. Biliyorsunuz bundan 5 yıl önce partimiz cesurlar hareketi olarak kuruldu. Bu cesur harekete katılan arkadaşlarımızla devam ederek İYİ'ler geldi Türkiye'nin kaderini de değiştirdi. Hepinizin bildiği gibi biz vatandaşa umut, demokrasiye güvence olan bir parti olarak bu süre içinde kısa zamanda seçimlere girdik. 2018'de 6 aylık bir süre içinde belli sayıda milletvekili çıkarttık. Hemen ardından gelen süreçte yerel seçimlerde işbirliği ile birçok il de ortak adaylarımız seçimleri kazandı. Meclislere üyelerimizi soktuk. Bu kutlu yılda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah hep beraber azimle, kararlılıkla, cesaretle yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde yapılacak olan genel seçimler için yine hep beraber hazırlanıp daha sonra da yerel seçimler için hazırlanacağız. Ülkemizde, Aydın'da ve Söke'mizde birinci parti olacağız" dedi.
İYİ Parti’nin 5. Yıl Dönümü Söke de İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Yönetim Kurulu ve üyelerle coşkuyla kutladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, İYİ Parti Söke Belediye Meclis üyeleri Adem Efe, Turgay Avcı, Neslihan Koyuncuoğlu, Mehmet Mert, İYİ Parti Söke İlçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan törende Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Çelenk sunumu sonrasında açıklama yapan İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, "5. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığımız kutlama programımıza hoş geldiniz. Bartın'daki maden faciasından dolayı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de olurlarıyla sadece çelenk töreni ile bu etkinliği yapıyoruz. Biliyorsunuz bundan 5 yıl önce partimiz cesurlar hareketi olarak kuruldu. Bu cesur harekete katılan arkadaşlarımızla devam ederek İYİ'ler geldi Türkiye'nin kaderini de değiştirdi. Hepinizin bildiği gibi biz vatandaşa umut, demokrasiye güvence olan bir parti olarak bu süre içinde kısa zamanda seçimlere girdik. 2018'de 6 aylık bir süre içinde belli sayıda milletvekili çıkarttık. Hemen ardından gelen süreçte yerel seçimlerde işbirliği ile birçok il de ortak adaylarımız seçimleri kazandı. Meclislere üyelerimizi soktuk. Bu kutlu yılda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah hep beraber azimle, kararlılıkla, cesaretle yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde yapılacak olan genel seçimler için yine hep beraber hazırlanıp daha sonra da yerel seçimler için hazırlanacağız. Ülkemizde, Aydın'da ve Söke'mizde birinci parti olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.