Atburgazı Mevkiinde Kaza

ASAYİŞ 31.10.2022 - 10:12, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Atburgazı Mevkiinde Kaza

Söke'ye bağlı Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt'un eşi Neşe Sarıkurt ve kızları kaza geçirdi.
Söke'ye bağlı Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt'un eşi Neşe Sarıkurt ve kızları kaza geçirdi.  Edinilen bilgiye göre, kaza Atburgazı Mahallesi'nde meydana geldi. Karayolunda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden Neşe Sarıkurt kullandığı otomobil takla atarak, yol kenarına savruldu. Araç yol kenarında bulunan direğe çarparak durabildi. Neşe Sarıkurt hurdaya dönen aracın sıkıştığı şoför mahallinden olay yerine gelen Söke itfaiye ekiplerinin çabasıyla çıkartılırken, ilk müdahale 112 Acil servis ekiplerince olay yerinde yapıldı. Araçta Serdar ve Neşe Sarıkurt çiftinin ikiz kızları Ada ve Dua Sarıkurt'un da olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Neşe, Ada ve Dua Sarıkurt'un tedavileri devam ediyor.
Söke'ye bağlı Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt'un eşi Neşe Sarıkurt ve kızları kaza geçirdi.

Söke'ye bağlı Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt'un eşi Neşe Sarıkurt ve kızları kaza geçirdi. 


Edinilen bilgiye göre, kaza Atburgazı Mahallesi'nde meydana geldi. Karayolunda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden Neşe Sarıkurt kullandığı otomobil takla atarak, yol kenarına savruldu. Araç yol kenarında bulunan direğe çarparak durabildi.

Neşe Sarıkurt hurdaya dönen aracın sıkıştığı şoför mahallinden olay yerine gelen Söke itfaiye ekiplerinin çabasıyla çıkartılırken, ilk müdahale 112 Acil servis ekiplerince olay yerinde yapıldı.

Araçta Serdar ve Neşe Sarıkurt çiftinin ikiz kızları Ada ve Dua Sarıkurt'un da olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Neşe, Ada ve Dua Sarıkurt'un tedavileri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.