Söke Tren Garı Taşınmazları İhaleye Çıkıyor

GÜNDEM 16.11.2022 - 15:01, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke Tren Garı Taşınmazları İhaleye Çıkıyor

Söke Tren Garı ihalesinde şartname değişti. İlk iki ihalede taşınmazların tamamı üzerinden kiralama yapılması şartı ile ihaleye çıkılan Söke Tren Garı taşınmazları, bu kez üç ayrı grup halinde ihale ediliyor. Birinci grupta 12 ve 13 no.lu taşınmaz, ikinci grupta 8 no.lu taşınmaz, üçüncü grupta ise 2,4,6 ve 7 no.lu taşınmaz bulunuyor. Her bir grup için ayrı ihale yapılacak. Birinci grubun ihalesi 28 Kasım, ikinci grubun ihalesi 30 Kasım, üçüncü grubun ihalesi ise 2 Aralık tarihinde yapılacak. Birinci grupta bulunan taşınmazlar aylık kira bedeli 20 Bin TL, ikinci grup taşınmazların kira bedeli aylık 30 Bin TL, üçüncü grup taşınmazların kira bedeli ise aylık 45 Bin TL olarak belirlendi. İhaleler ile ilgili dosya başvuruları TCDD İzmir 3’üncü Bölge Müdürlüğü taşınmaz İhale Komisyonu’na yapılacak. Bilgi için http://www.tcdd.gov.tr/ihaleler  adresi izyaret edilebileceği gibi, 0.232.8304318 no.lu telefondan da ulaşılabilecek. Söke Tren Garında restorasyonu yapılan toplam 7 adet taşınmazın gruplar halinde ayrı ayrı ihaleye çıkarılıyor olması, bu kez kiralamanın daha kolay olabileceği şeklinde yorumlandı. Daha önceki iki ihalede taşınmazların hepsi birden ihaleye çıkarılmış, ihaleye katılan olmadığı için iptal edilmişti. Restorasyonun tamamlanmasının ardından 4 yıldır bekleyen binaların hayata kazandırılması, bulunduğu bölgeye ciddi bir hareket getirmesi bekleniyor. Bu nedenle ihale sonucu Sökeliler tarafından merakla bekleniyor.

Söke Tren Garı ihalesinde şartname değişti. İlk iki ihalede taşınmazların tamamı üzerinden kiralama yapılması şartı ile ihaleye çıkılan Söke Tren Garı taşınmazları, bu kez üç ayrı grup halinde ihale ediliyor.

Birinci grupta 12 ve 13 no.lu taşınmaz, ikinci grupta 8 no.lu taşınmaz, üçüncü grupta ise 2,4,6 ve 7 no.lu taşınmaz bulunuyor. Her bir grup için ayrı ihale yapılacak. Birinci grubun ihalesi 28 Kasım, ikinci grubun ihalesi 30 Kasım, üçüncü grubun ihalesi ise 2 Aralık tarihinde yapılacak.

Birinci grupta bulunan taşınmazlar aylık kira bedeli 20 Bin TL, ikinci grup taşınmazların kira bedeli aylık 30 Bin TL, üçüncü grup taşınmazların kira bedeli ise aylık 45 Bin TL olarak belirlendi.

İhaleler ile ilgili dosya başvuruları TCDD İzmir 3’üncü Bölge Müdürlüğü taşınmaz İhale Komisyonu’na yapılacak. Bilgi için http://www.tcdd.gov.tr/ihaleler  adresi izyaret edilebileceği gibi, 0.232.8304318 no.lu telefondan da ulaşılabilecek.

Söke Tren Garında restorasyonu yapılan toplam 7 adet taşınmazın gruplar halinde ayrı ayrı ihaleye çıkarılıyor olması, bu kez kiralamanın daha kolay olabileceği şeklinde yorumlandı. Daha önceki iki ihalede taşınmazların hepsi birden ihaleye çıkarılmış, ihaleye katılan olmadığı için iptal edilmişti. Restorasyonun tamamlanmasının ardından 4 yıldır bekleyen binaların hayata kazandırılması, bulunduğu bölgeye ciddi bir hareket getirmesi bekleniyor. Bu nedenle ihale sonucu Sökeliler tarafından merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.