Söke'de Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yılı kutlandı

GÜNDEM 10.04.2023 - 11:03, Güncelleme: 10.04.2023 - 11:03
 

Söke'de Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yılı kutlandı

Çelenk sundular, Kaymakam Ümit Hüseyin güneyi ziyaret ettiler.
Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Söke’de de bir dizi program gerçekleşecek. Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, Söke Asri Mezarlığında şehitlerin ve hayatını kaybeden meslektaşlarının kabirlerini ziyaret ettiler. Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp tarafından çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. “KAYMAKAM GÜNEY’İ ZİYARET ETTİLER” Çelenk sunum töreni sonrasında Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp beraberindeki heyet ile birlikte Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, tüm polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı, çalışmalarında başarı temennilerini iletti.
Çelenk sundular, Kaymakam Ümit Hüseyin güneyi ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Söke’de de bir dizi program gerçekleşecek.

Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, Söke Asri Mezarlığında şehitlerin ve hayatını kaybeden meslektaşlarının kabirlerini ziyaret ettiler.

Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp tarafından çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

“KAYMAKAM GÜNEY’İ ZİYARET ETTİLER”

Çelenk sunum töreni sonrasında Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp beraberindeki heyet ile birlikte Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, tüm polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı, çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.