Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

19 Mayıs kutlama töreni stadyumda yapılacak

GÜNDEM 18.05.2023 - 11:07, Güncelleme: 18.05.2023 - 11:13
 

19 Mayıs kutlama töreni stadyumda yapılacak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni stadyumda yapılacak
Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı günün yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töenlerle kutlanacak.  Söke'de kutlama töreni 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunum töreni ile başlayacak. Kutlama töreni ise Söke Şehir Satadında gerçekleşecek. Tören 10.00'da başlayacak.  Söke'de uzun süredir ilçe stadında yapılmayan kutlama töreninin yeniden stadyumda yapılacak olması heyecan yarattı. En son 2016 yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocukbayramı kutlamas törenleri Söke Şehir stadında yapılmıştı.  Tören programında halk oyunları gösterilerinin yanında karate ve kick boks gösterileri gibi renkli etkinlikler de yer alıyor. 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni stadyumda yapılacak

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı günün yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töenlerle kutlanacak. 

Söke'de kutlama töreni 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunum töreni ile başlayacak.

Kutlama töreni ise Söke Şehir Satadında gerçekleşecek. Tören 10.00'da başlayacak. 

Söke'de uzun süredir ilçe stadında yapılmayan kutlama töreninin yeniden stadyumda yapılacak olması heyecan yarattı. En son 2016 yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocukbayramı kutlamas törenleri Söke Şehir stadında yapılmıştı. 

Tören programında halk oyunları gösterilerinin yanında karate ve kick boks gösterileri gibi renkli etkinlikler de yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.