Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öykü Ceylin Tekdal bu kez Türkiye 2.’si oldu.

SPOR 20.07.2023 - 16:29, Güncelleme: 20.07.2023 - 16:29
 

Öykü Ceylin Tekdal bu kez Türkiye 2.’si oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Finalleri yapıldı.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Finalleri, 18-19 Temmuz 2023 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi. Yapılan final yarışlarında, Sökeli atlet 14 yaşındaki Öykü Ceylin Tekdal; uzun atlama, 100 metre ve 80 metre engelli branşlarının toplamında Türkiye 2.’si olarak önemli bir başarıya imza attı. Söke’nin başarılı sporcusu Öykü Ceylin Tekdal geçtiğimiz Şubat ayında 60 metre engelli kategorisinde Türkiye birinciliği elde etmiş, iki ay önce Mayıs ayı içinde de 16 yaş altı Türkiye Şampiyonası Ege-Akdeniz seçmelerinde de 14.17’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak birincilik elde etmişti. Elde ettiği başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Söke’nin başarılı atleti Öykü Ceylin Tekdal, bir kez daha elde ettiği Türkiye ikinciliği başarısı ile Söke’nin gururu olmayı başardı.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Finalleri yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Finalleri, 18-19 Temmuz 2023 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi.

Yapılan final yarışlarında, Sökeli atlet 14 yaşındaki Öykü Ceylin Tekdal; uzun atlama, 100 metre ve 80 metre engelli branşlarının toplamında Türkiye 2.’si olarak önemli bir başarıya imza attı.

Söke’nin başarılı sporcusu Öykü Ceylin Tekdal geçtiğimiz Şubat ayında 60 metre engelli kategorisinde Türkiye birinciliği elde etmiş, iki ay önce Mayıs ayı içinde de 16 yaş altı Türkiye Şampiyonası Ege-Akdeniz seçmelerinde de 14.17’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak birincilik elde etmişti.

Elde ettiği başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Söke’nin başarılı atleti Öykü Ceylin Tekdal, bir kez daha elde ettiği Türkiye ikinciliği başarısı ile Söke’nin gururu olmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.