Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma kayıp keçileri drone ile buldu

ASAYİŞ 08.06.2023 - 12:39, Güncelleme: 08.06.2023 - 12:44
 

Jandarma kayıp keçileri drone ile buldu

Keçiler sahibine eksiksiz teslim edildi.
Didim ilçesine bağlı Akyeniköy Mahallesinde ikamet eden vatandaş 150 adet küçükbaş hayvanın kayıp olduğunu ihbar etti. İhbar üzerine Jandarma ekipleri harekete geçti. Drone ile yapılan geniş kapsamlı araştırma ve aramalar sonucu kayıp keçiler,  üç km uzaklıkta bulunan makilik alanda bulundu.  Keçiler sahibine eksiksiz teslim edilirken; hayvan sahibine hayvan hırsızlıklarına karşın alınacak önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Keçiler sahibine eksiksiz teslim edildi.

Didim ilçesine bağlı Akyeniköy Mahallesinde ikamet eden vatandaş 150 adet küçükbaş hayvanın kayıp olduğunu ihbar etti.

İhbar üzerine Jandarma ekipleri harekete geçti. Drone ile yapılan geniş kapsamlı araştırma ve aramalar sonucu kayıp keçiler,  üç km uzaklıkta bulunan makilik alanda bulundu. 

Keçiler sahibine eksiksiz teslim edilirken; hayvan sahibine hayvan hırsızlıklarına karşın alınacak önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.