Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kooperatif Başkanlarından; Millipark Müdürü Özcan Mersin'e ziyaret

GÜNDEM 05.09.2023 - 17:14, Güncelleme: 05.09.2023 - 17:14
 

Kooperatif Başkanlarından; Millipark Müdürü Özcan Mersin'e ziyaret

Su Ürünleri Kooperatiflerinin başkanları 'Hayırlı Olsun' dedi
Batıköy, Akbük ve Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatif Başkanları Geçtiğimiz günlede Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğüne atanan Özcan Mersin'i ziyaret etti. Batıköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Altan Görecek, Akbük Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Fatih Çavuş ve Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Pirinç; Müdür Özcan Mersin'i ziyaret ederek 'Hayırlı Olsun' dediler.  Başkanlar; doğal yapısı, içinde barındırdığı biyolojik yaşam ile sadece Türkiye değil tüm dünya üzerinde ender alanlardan biri olan Dilek Yarımadası Milli Parkı'nın müdürü olan Özcan Mersin'e görevinde başarı dileklerini ilettiler.  Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürü Özcan Mersin ise su ürünleri kooperatif başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti, memnuniyetini dile getirdi. 
Su Ürünleri Kooperatiflerinin başkanları 'Hayırlı Olsun' dedi

Batıköy, Akbük ve Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatif Başkanları Geçtiğimiz günlede  Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğüne atanan Özcan Mersin'i ziyaret etti.

Batıköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Altan Görecek, Akbük Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Fatih Çavuş ve  Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Pirinç; Müdür Özcan Mersin'i ziyaret ederek 'Hayırlı Olsun' dediler. 

Başkanlar; doğal yapısı, içinde barındırdığı biyolojik yaşam ile sadece Türkiye değil tüm dünya üzerinde ender alanlardan biri olan Dilek Yarımadası Milli Parkı'nın müdürü olan Özcan Mersin'e görevinde başarı dileklerini ilettiler. 

Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürü Özcan Mersin ise su ürünleri kooperatif başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti, memnuniyetini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.