Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Ömer Özmen bölge balıkçılarıyla bir araya geldi

GÜNDEM 27.09.2023 - 13:02, Güncelleme: 27.09.2023 - 13:02
 

Milletvekili Ömer Özmen bölge balıkçılarıyla bir araya geldi

Ak Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen sorunların çözümü noktasında destek ve takipçi olacağını söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Aydın Milletvekili Ömer Özmen beraberinde Ak Parti Kuşadası ilçe Başkanı Fatih Sarıgöz ve Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ile birlikte su ürünleri kooperatif başkanları ile bir araya geldi. Toplantı Güzelçamlı balıkçı barınağında geçekleştirildi.   Toplantıda Aydın Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Özgür Atacan başta olmak üzere Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Pirinç, Akköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Fatih Çavuş, Batıköy Su Ürünleri Kooperatifi Dalyan Başkanı Mustafa Altan Görecek bulundu. Toplantıda aynı zamanda Balıkçılık ve Su Ürünleri Komisyonu Üyesi olan Ak Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen'e; su ürünleri kooperatiflerinin sorunlarının yanında, balıkçı barınaklarının fiziki sorunlarının iyileştirilmesi gibi talepler de iletildi.   Aydın Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Özgür Atacan ve bölgenin su ürünleri kooperatif başkanları Milletvekili Özmen'e sorunlarını dile getirirken, çözüm yollarını da ilettiler. Milletvekili Özmen'den sorunlarının çözüme kavuşması yönünde destek istediler.   Ak Parti Aydın Mlltvetvekili Ömer Özmen sorunların çözümü noktasında destek ve takipçi olacağını söyledi.
Ak Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen sorunların çözümü noktasında destek ve takipçi olacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Aydın Milletvekili Ömer Özmen beraberinde Ak Parti Kuşadası ilçe Başkanı Fatih Sarıgöz ve Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ile birlikte su ürünleri kooperatif başkanları ile bir araya geldi. Toplantı Güzelçamlı balıkçı barınağında geçekleştirildi.

 

Toplantıda Aydın Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Özgür Atacan başta olmak üzere Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Pirinç, Akköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Fatih Çavuş, Batıköy Su Ürünleri Kooperatifi Dalyan Başkanı Mustafa Altan Görecek bulundu.

Toplantıda aynı zamanda Balıkçılık ve Su Ürünleri Komisyonu Üyesi olan Ak Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen'e; su ürünleri kooperatiflerinin sorunlarının yanında, balıkçı barınaklarının fiziki sorunlarının iyileştirilmesi gibi talepler de iletildi.

 

Aydın Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Özgür Atacan ve bölgenin su ürünleri kooperatif başkanları Milletvekili Özmen'e sorunlarını dile getirirken, çözüm yollarını da ilettiler. Milletvekili Özmen'den sorunlarının çözüme kavuşması yönünde destek istediler.

 

Ak Parti Aydın Mlltvetvekili Ömer Özmen sorunların çözümü noktasında destek ve takipçi olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.