Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mustafa Pamukçu’nun eserleriyle Edebiyat Gecesi

SANAT 14.06.2023 - 11:37, Güncelleme: 14.06.2023 - 11:37
 

Mustafa Pamukçu’nun eserleriyle Edebiyat Gecesi

Sökeli şair, yazar ve yönetmen Mustafa Pamukçu’nun eserleriyle ‘Edebiyat Gecesi’ düzenlendi.
Söke Kent Konseyi Kültür Sanat Turizm çalışma grubu tarafından düzenlenen Edebiyat Gecesi, Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı. Sanatseverler tarafından ilgiyle karşılanan edebiyat gecesinde yazar Mustafa Pamukçu tarafından kaleme alınan öykü ve şiirler okundu. Eserleri; Gönen Akpullukcu, Ahmet Bor, Havvana Aygün, Mustafa Aygün, Şennur Parıldar, Olgun Saymaz, Necla Baydemir Tuncer, Levent Tuncer ve Hülya Toprak eserleri seslendirdi. Gecenin sonunda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şube Başkanı Nejdet Aygün ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şube Başkanı Nimet İncedal, Sökeli yazar yönetmen Mustafa Pamukçu’ya çiçek takdim etti. Katılan herkese teşekkür eden Mustafa Pamukçu; “Seyircilerimiz bizi her zaman destekledi ve kucakladı. Tiyatro oyunlarımızda bizi yalnız bırakmadılar. Bugün benim için hazırlanan ve beni çok duygulandıran bu etkinliğe baktığımda, anlıyorum ki Söke’de edebiyat da varmış. Emeği olan herkese, düşünen ve beni onurlandıran arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.   Mustafa Pamukçu Kimdir?: 12 Ağustos 1946 da Söke’de doğan Mustafa Pamukçu, uzun yıllar yurt dışında yaşadı. Yağmur Ağacı adlı şiir kitabı, yayınlanmamış birçok öykü, şiirleri ve tiyatro oyunları var. Uzun yıllar Söke’nin en köklü yayın organı Beşparmak Dergisinde yayın kurulu üyeliği yapmış, ÇYDD’nin Söke’de kurucuları arasında yer alır. Söke’de yüze yakın amatör oyuncuları bir araya getirerek, sahneye koyduğu oyunlarıyla tiyatroya da büyük emek vermiştir. Yerelde yapılması zor görünen birçok ünlü oyunu sahneye koymuştur.
Sökeli şair, yazar ve yönetmen Mustafa Pamukçu’nun eserleriyle ‘Edebiyat Gecesi’ düzenlendi.

Söke Kent Konseyi Kültür Sanat Turizm çalışma grubu tarafından düzenlenen Edebiyat Gecesi, Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı. Sanatseverler tarafından ilgiyle karşılanan edebiyat gecesinde yazar Mustafa Pamukçu tarafından kaleme alınan öykü ve şiirler okundu. Eserleri; Gönen Akpullukcu, Ahmet Bor, Havvana Aygün, Mustafa Aygün, Şennur Parıldar, Olgun Saymaz, Necla Baydemir Tuncer, Levent Tuncer ve Hülya Toprak eserleri seslendirdi.

Gecenin sonunda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şube Başkanı Nejdet Aygün ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şube Başkanı Nimet İncedal, Sökeli yazar yönetmen Mustafa Pamukçu’ya çiçek takdim etti.

Katılan herkese teşekkür eden Mustafa Pamukçu; “Seyircilerimiz bizi her zaman destekledi ve kucakladı. Tiyatro oyunlarımızda bizi yalnız bırakmadılar. Bugün benim için hazırlanan ve beni çok duygulandıran bu etkinliğe baktığımda, anlıyorum ki Söke’de edebiyat da varmış. Emeği olan herkese, düşünen ve beni onurlandıran arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.  

Mustafa Pamukçu Kimdir?:

12 Ağustos 1946 da Söke’de doğan Mustafa Pamukçu, uzun yıllar yurt dışında yaşadı. Yağmur Ağacı adlı şiir kitabı, yayınlanmamış birçok öykü, şiirleri ve tiyatro oyunları var. Uzun yıllar Söke’nin en köklü yayın organı Beşparmak Dergisinde yayın kurulu üyeliği yapmış, ÇYDD’nin Söke’de kurucuları arasında yer alır. Söke’de yüze yakın amatör oyuncuları bir araya getirerek, sahneye koyduğu oyunlarıyla tiyatroya da büyük emek vermiştir. Yerelde yapılması zor görünen birçok ünlü oyunu sahneye koymuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.