Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Recep Ece'ye Federasyondan Önemli Görevler

SPOR 12.08.2022 - 14:15, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Recep Ece'ye Federasyondan Önemli Görevler

Sökeli Kick Boks Antrenörü Milli hakem ve milli sporcu Recep Ece Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından alınan karar ile Ege Bölge başkanlığına atandığı öğrenildi. Recep Ece’nin aynı zamanda Federasyon koordinatörlüğü görevini de sürdüreceği bilgisi verildi Türkiye Kick Federasyonu tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Federasyon Başkanı’nın teklifi ve yönetim kurulunun onayı ile Türkiye Kick Boks Federasyonu Ege Bölge Başkanlığı ve Federasyon Koordinatörlüğü görevine Recep Ece atanmıştır.”

Sökeli Kick Boks Antrenörü Milli hakem ve milli sporcu Recep Ece Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından alınan karar ile Ege Bölge başkanlığına atandığı öğrenildi. Recep Ece’nin aynı zamanda Federasyon koordinatörlüğü görevini de sürdüreceği bilgisi verildi

Türkiye Kick Federasyonu tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Federasyon Başkanı’nın teklifi ve yönetim kurulunun onayı ile Türkiye Kick Boks Federasyonu Ege Bölge Başkanlığı ve Federasyon Koordinatörlüğü görevine Recep Ece atanmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.