Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sarıkemer Anasınıfı hayırsever tarafından yenilendi

EĞİTİM 20.09.2023 - 13:37, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:37
 

Sarıkemer Anasınıfı hayırsever tarafından yenilendi

Sarıkemer Mahallesi ilk ve orta okulunun ana sınıfı, hayırseverlerin katkılarıyla yenilendi.
Sarıkemer'de doğup, büyüyen ve Didim'de yaşamını sürdüren iş insanı Ulaş Kalmaz, amcası Mehmet Kalmaz'nın anısına anasınıfının tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Sarıkemer İlk/Ortaokulu Müdürü Remzi Uslu; “Eğitim ve öğretimde anasınıfına verilen önem gün geçtikçe artmakta, hayırseverler ve milli eğitim el ele okullarımızda anasınıflarını hak ettikleri yere getirmek için çalışmaktadır. Okulumuzun anasınıfı, işinsanı Ulaş Kalmaz tarafından merhum amcası Mehmet Kalmaz'ın anısını ve hatırasını yaşatmak adına komple yenilenmiş ve bütün ihtiyaçları karşılanmıştır. Sarıkemer İlk ve Ortaokulu ailesi olarak emekleri ve katkıları için Ulaş Kalmaz'a sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
Sarıkemer Mahallesi ilk ve orta okulunun ana sınıfı, hayırseverlerin katkılarıyla yenilendi.

Sarıkemer'de doğup, büyüyen ve Didim'de yaşamını sürdüren iş insanı Ulaş Kalmaz, amcası Mehmet Kalmaz'nın anısına anasınıfının tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Sarıkemer İlk/Ortaokulu Müdürü Remzi Uslu; “ Eğitim ve öğretimde anasınıfına verilen önem gün geçtikçe artmakta, hayırseverler ve milli eğitim el ele okullarımızda anasınıflarını hak ettikleri yere getirmek için çalışmaktadır. Okulumuzun anasınıfı, işinsanı Ulaş Kalmaz tarafından merhum amcası Mehmet Kalmaz'ın anısını ve hatırasını yaşatmak adına komple yenilenmiş ve bütün ihtiyaçları karşılanmıştır. Sarıkemer İlk ve Ortaokulu ailesi olarak emekleri ve katkıları için Ulaş Kalmaz'a sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.