Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sarıkemer'deki kazada 1 kişi öldü

ASAYİŞ 28.07.2023 - 14:08, Güncelleme: 28.07.2023 - 14:08
 

Sarıkemer'deki kazada 1 kişi öldü

Kaza, Didim-Söke karayolu üzerinde bulunan Sarıkemer Kavşağında meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, Milas’tan Söke istikametine seyir halinde olan Yaşar Koç idaresindeki 35 AZC 516 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçip seyir halindeki 06 DEJ 107 tıra çarptı. O esnada sağ şeritten giden Ahmet Akdoğan idaresindeki 35 AS 6569 otomobil tır ile bariyer arasına sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralı kamyon sürücüsü Yaşar Koç, otomobil sürücüsü Ahmet Akdoğan ve Songül Akdoğan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık ekipleri, yaralıları Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kamyon sürücüsü Yaşar Koç, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Akdoğan’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Söke’den Didim istikametine trafik akışı durdu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza, Didim-Söke karayolu üzerinde bulunan Sarıkemer Kavşağında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Milas’tan Söke istikametine seyir halinde olan Yaşar Koç idaresindeki 35 AZC 516 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçip seyir halindeki 06 DEJ 107 tıra çarptı. O esnada sağ şeritten giden Ahmet Akdoğan idaresindeki 35 AS 6569 otomobil tır ile bariyer arasına sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araçlarda sıkışan yaralı kamyon sürücüsü Yaşar Koç, otomobil sürücüsü Ahmet Akdoğan ve Songül Akdoğan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık ekipleri, yaralıları Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kamyon sürücüsü Yaşar Koç, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Akdoğan’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Söke’den Didim istikametine trafik akışı durdu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.