Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Behiye Hanım, Küçük Kızlarda İl Birincisi Oldu

SPOR 04.03.2023 - 15:25, Güncelleme: 04.03.2023 - 15:25
 

Söke Behiye Hanım, Küçük Kızlarda İl Birincisi Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği final müsabakaları yapıldı.
İl Birinciliği final müsabakaları yapıldı. Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu, Erkeklerde Mustafa Kiriş Ortaokulu galip gelerek Aydın il birincisi oldular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2022-2023 faaliyet programında yer alan Küçükler Voleybol karşılaşmaları sportif çekişmeler içinde geçen final maçlarıyla tamamlandı. Okullar Arası Küçükler Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği final maçında Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu ve Mustafa Kiriş Ortaokulu, Erkeklerde Mustafa Kiriş ve Germencik Mursallı Ortaokulu karşı karşıya geldi. SKS Spor Salonu'nda gerçekleştiren final maçında kıran kırana geçen setler, dostluk ve kıyasıya rekabet ile son buldu. Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu ile Mustafa Kiriş Ortaokulu mücadelesinde şampiyonluğa uzanan taraf Söke Behiye Hanım Ortaokulu oldu. İlk seti 25-7 ve ikinci seti 25-9 skorla tamamladı. Çekişmeli geçen Küçükler Voleybol İl Birinciliğinde Kızlarda 3. Nazilli Fatih Ortaokulu, 4. Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu oldu. Erkekler de ise Şampiyon olan Mustafa Kiriş Ortaokulu, rakiplerini eleyerek madalyalarını almaya hak kazandılar. Erkeklerde 2. Germencik Mursallı Ortaokulu ve 3.  Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu oldu. Turnuva sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında; “Behiye Hanım Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımı İl 1.si oldu. Şampiyon öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” denildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği final müsabakaları yapıldı.

İl Birinciliği final müsabakaları yapıldı. Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu, Erkeklerde Mustafa Kiriş Ortaokulu galip gelerek Aydın il birincisi oldular.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2022-2023 faaliyet programında yer alan Küçükler Voleybol karşılaşmaları sportif çekişmeler içinde geçen final maçlarıyla tamamlandı.

Okullar Arası Küçükler Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği final maçında Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu ve Mustafa Kiriş Ortaokulu, Erkeklerde Mustafa Kiriş ve Germencik Mursallı Ortaokulu karşı karşıya geldi. SKS Spor Salonu'nda gerçekleştiren final maçında kıran kırana geçen setler, dostluk ve kıyasıya rekabet ile son buldu.

Kızlarda Söke Behiye Hanım Ortaokulu ile Mustafa Kiriş Ortaokulu mücadelesinde şampiyonluğa uzanan taraf Söke Behiye Hanım Ortaokulu oldu. İlk seti 25-7 ve ikinci seti 25-9 skorla tamamladı.

Çekişmeli geçen Küçükler Voleybol İl Birinciliğinde Kızlarda 3. Nazilli Fatih Ortaokulu, 4. Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu oldu.

Erkekler de ise Şampiyon olan Mustafa Kiriş Ortaokulu, rakiplerini eleyerek madalyalarını almaya hak kazandılar. Erkeklerde 2. Germencik Mursallı Ortaokulu ve 3.  Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında; “Behiye Hanım Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımı İl 1.si oldu. Şampiyon öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.