Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Belediyespor Masa Tenisi'nde 5 kupa aldı

SPOR 20.03.2023 - 15:16, Güncelleme: 20.03.2023 - 15:16
 

Söke Belediyespor Masa Tenisi'nde 5 kupa aldı

Söke Belediyespor, 4 kategoride derece yapmayı başararak sezonu beş kupayla tamamladı.
Yıldız erkekler kategorisinde ikincilik, genç erkeklerde birincilik, büyük erkeklerde ikincilik elde eden Söke Belediyespor masa tenisi takımı; Veteranlar kategorisinde çifte kupa aldı. Hafta sonunda oynanan maçlarda Söke Belediye Spor (A) takımı birinci, Söke Belediye Spor (B) takımı ise üçüncü oldu. Söke Belediyespor Masa Tenisi takımları antrenörü Servet Aydın, başarılı bir sezonu daha geride bıraktıklarını belirterek başarılı sonuçlar almayı başaran tüm sporcularını kutladı.
Söke Belediyespor, 4 kategoride derece yapmayı başararak sezonu beş kupayla tamamladı.

Yıldız erkekler kategorisinde ikincilik, genç erkeklerde birincilik, büyük erkeklerde ikincilik elde eden Söke Belediye spor masa tenisi takımı; Veteranlar kategorisinde çifte kupa aldı. Hafta sonunda oynanan maçlarda Söke Belediye Spor (A) takımı birinci, Söke Belediye Spor (B) takımı ise üçüncü oldu.

Söke Belediye spor Masa Tenisi takımları antrenörü Servet Aydın, başarılı bir sezonu daha geride bıraktıklarını belirterek başarılı sonuçlar almayı başaran tüm sporcularını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.