Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi pamuk alım fiyatını açıkladı

EKONOMİ 27.09.2023 - 14:35, Güncelleme: 27.09.2023 - 14:35
 

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi pamuk alım fiyatını açıkladı

İsmail Özer; Üreticiyi piyasa şartlarına ezdirmeme adına borsa fiyatlarının üzerinde bir fiyat belirlediklerini söyledi.
Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi üreticinin dört gözle beklediği alım fiyatını açıkladı. Kooperatif Başkanı İsmail Özer yaptığı açıklamada; 49 lira çarpı randıman olarak ilk alım fiyatını kamuoyuna duyurdu.   Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Söke TARİŞ'in yeni sezon pamuk alım fiyatını 49 TL olarak açıkladı.   Üreticiyi piyasa şartlarına ezdirmeme adına borsa fiyatlarının üzerinde bir fiyat belirlediklerini söyleyen Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer; “Arkadaşlarımızla bir araya gelerek elimizi taşın altına koyduk. Piyasada şu an işlem görmeyen böyle bir fiyatın olmadığı fiyatı deklare edeceğiz. Kılıkırk yararak bir hesap yaptık. Pamuğumuzu 49 lira çarpı randıman olarak ilk alım fiyatımızı açıklıyoruz. Hükümetimizin ve Devletimizin pamuğa vermiş olduğu pamuk desteklemesinin geçen yılla aynı tutulması nedeniyle bunun tekrardan gözden geçirilerek bu desteğin 5 liralara çıkmasını istiyoruz. Sökemize ve üreticimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  
İsmail Özer; Üreticiyi piyasa şartlarına ezdirmeme adına borsa fiyatlarının üzerinde bir fiyat belirlediklerini söyledi.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi üreticinin dört gözle beklediği alım fiyatını açıkladı. Kooperatif Başkanı İsmail Özer yaptığı açıklamada; 49 lira çarpı randıman olarak ilk alım fiyatını kamuoyuna duyurdu.

 

Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Söke TARİŞ'in yeni sezon pamuk alım fiyatını 49 TL olarak açıkladı.
 

Üreticiyi piyasa şartlarına ezdirmeme adına borsa fiyatlarının üzerinde bir fiyat belirlediklerini söyleyen Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer; “Arkadaşlarımızla bir araya gelerek elimizi taşın altına koyduk. Piyasada şu an işlem görmeyen böyle bir fiyatın olmadığı fiyatı deklare edeceğiz. Kılıkırk yararak bir hesap yaptık. Pamuğumuzu 49 lira çarpı randıman olarak ilk alım fiyatımızı açıklıyoruz. Hükümetimizin ve Devletimizin pamuğa vermiş olduğu pamuk desteklemesinin geçen yılla aynı tutulması nedeniyle bunun tekrardan gözden geçirilerek bu desteğin 5 liralara çıkmasını istiyoruz. Sökemize ve üreticimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.