Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Ticaret Odası Stratejik Plan dış paydaş toplantısı yaptı

EKONOMİ 14.09.2023 - 15:32, Güncelleme: 14.09.2023 - 15:32
 

Söke Ticaret Odası Stratejik Plan dış paydaş toplantısı yaptı

Söke Ticaret Odası stratejik plan hazırlıkları kapsamında paydaşlarla durum analiz çalışması başlattı.
Söke'nin kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini davet eden Söke Ticaret Odası, dış paydaşlardan görüşlerini aldığı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda TOBB'ne danışmanlık hizmeti veren ve stratejik plan çalışmalarını yürüten Dr. Yüksel Vardar sunum yaptı. Stratejik planlar ve planlar hazırlanırken dış paydaş görüşlerinin önemine değinen Dr. Vardar, konuşmasında kurumsallaşmanın önemine dikkat çekti. TOBB'nin akreditasyon sistemi ile ilgili bilgiler veren Dr. Yüksel Vardar; insan, mali kaynak, üye ilişkileri, yayımlar ve hizmetin iyi yönetilmesi ile sürdürülebilir bir yönetim için kurumsal çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi.   Önümüzdeki beş yılı kapsayan ve kurumsallaşma adına önemsediğiniz stratejik plan çalışmalarını başlattıklarını belirten Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar; "Planlar odamızın misyon, ilkeleri, stratejik amaç ve hedefleri, faaliyet ve projelerini ortaya koyacak. Bu çalışmada dış paydaşların görüşleri de çok önemli bir yer tutuyor. Davetimizi kırmayıp katılan destek veren tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Söke Ticaret Odası stratejik plan hazırlıkları kapsamında paydaşlarla durum analiz çalışması başlattı.

Söke'nin kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini davet eden Söke Ticaret Odası, dış paydaşlardan görüşlerini aldığı toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda TOBB'ne danışmanlık hizmeti veren ve stratejik plan çalışmalarını yürüten Dr. Yüksel Vardar sunum yaptı. Stratejik planlar ve planlar hazırlanırken dış paydaş görüşlerinin önemine değinen Dr. Vardar, konuşmasında kurumsallaşmanın önemine dikkat çekti.

TOBB'nin akreditasyon sistemi ile ilgili bilgiler veren Dr. Yüksel Vardar; insan, mali kaynak, üye ilişkileri, yayımlar ve hizmetin iyi yönetilmesi ile sürdürülebilir bir yönetim için kurumsal çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi.

 

Önümüzdeki beş yılı kapsayan ve kurumsallaşma adına önemsediğiniz stratejik plan çalışmalarını başlattıklarını belirten Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar; "Planlar odamızın misyon, ilkeleri, stratejik amaç ve hedefleri, faaliyet ve projelerini ortaya koyacak. Bu çalışmada dış paydaşların görüşleri de çok önemli bir yer tutuyor. Davetimizi kırmayıp katılan destek veren tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.