Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke'de yangın korkulu anlar yaşattı

ASAYİŞ 09.09.2023 - 16:16, Güncelleme: 09.09.2023 - 16:16
 

Söke'de yangın korkulu anlar yaşattı

Bahçede bulunan eşyalar alev aldı, apartman sakinleri korkulu anlar yaşadı
Söke ilçesi merkez mahallelerinden Atatürk Mahallesi Tınaz Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde yangın çıktı. Apartmanın bahçesinde bulunan eşya ve odun parçaları bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Dumanların çıktığını fark eden çevre sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yangın kısa sürede söndürdü. Ancak olay anında apartman sakinleri heyecanlı ve korkulu anlar yaşadı.  
Bahçede bulunan eşyalar alev aldı, apartman sakinleri korkulu anlar yaşadı

Söke ilçesi merkez mahallelerinden Atatürk Mahallesi Tınaz Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde yangın çıktı. Apartmanın bahçesinde bulunan eşya ve odun parçaları bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Dumanların çıktığını fark eden çevre sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yangın kısa sürede söndürdü. Ancak olay anında apartman sakinleri heyecanlı ve korkulu anlar yaşadı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.