Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sökeli Berber ve Kuaförler Antalya'da

GÜNDEM 18.09.2023 - 17:02, Güncelleme: 18.09.2023 - 17:02
 

Sökeli Berber ve Kuaförler Antalya'da

Güzellik, estetik ve kişisel bakım fuarı yapılıyor
Sökeli berber ve kuaförler Antalya estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarında Estetik, kişisel bakım ve güzellik sektörlerini buluşturan Antalya Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı'nın 3.'sü Antalya'da gerçekleştiriliyor. 16-19 Eylül tarihlerini kapsayan Uluslararası fuara Söke Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri de katıldı. Rusya, Ukrayna ve Avrupa ülkelerinden birçok katılımcıyı ağlayan fuar; çok sayıda yerli ve yabancı sektör temsilcisini bir araya getiriyor. Üyelerini sektörlerinin yenilikçi fikirleri ve uzmanları ile biraraya getirmekten mutlu olduklarını belirten Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek; Antalya fuarının sektör temsilcilerinin özlemle beklediği organizasyonlardan biri olduğunu ifade etti. Demiryürek; "Antalya kendi başına ilçeleri ile birlikte 20 Bin civarında sektör temsilcisini barındırıyor. Türkiye'nin bir çok yeri ve Avrupa'dan meslektaşların buluştuğu bu organizasyonda üyelerimiz ile birlikte yer almaktan mutluluk duyduk" dedi. Katılan ve destek veren tüm üyelerine teşekkür etti.
Güzellik, estetik ve kişisel bakım fuarı yapılıyor
Sökeli berber ve kuaförler Antalya estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarında Estetik, kişisel bakım ve güzellik sektörlerini buluşturan Antalya Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı'nın 3.'sü Antalya'da gerçekleştiriliyor. 16-19 Eylül tarihlerini kapsayan Uluslararası fuara Söke Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri de katıldı. Rusya, Ukrayna ve Avrupa ülkelerinden birçok katılımcıyı ağlayan fuar; çok sayıda yerli ve yabancı sektör temsilcisini bir araya getiriyor. Üyelerini sektörlerinin yenilikçi fikirleri ve uzmanları ile biraraya getirmekten mutlu olduklarını belirten Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek; Antalya fuarının sektör temsilcilerinin özlemle beklediği organizasyonlardan biri olduğunu ifade etti. Demiryürek; " Antalya kendi başına ilçeleri ile birlikte 20 Bin civarında sektör temsilcisini barındırıyor. Türkiye'nin bir çok yeri ve Avrupa'dan meslektaşların buluştuğu bu organizasyonda üyelerimiz ile birlikte yer almaktan mutluluk duyduk" dedi. Katılan ve destek veren tüm üyelerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.