Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tekin Yavuz; Alıcık ve Pehlivan'ı ziyaret etti

GÜNDEM 18.10.2023 - 13:03, Güncelleme: 18.10.2023 - 13:03
 

Tekin Yavuz; Alıcık ve Pehlivan'ı ziyaret etti

Aday Adaylığı sürecinde fikir alışverişinde bulundu
Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz il kongre sürecinin tamamlanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Merkez Yütüme Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan'ı ziyaret etti.   Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'a ziyaretlerinde MHP Söke İlçe Başkanı ömer Akalın, Belediye Meclis Üyeleri Metin Sakalar ve Süleyman Yörük de eşlik etti.   2024 yerel seçimlerinde Söke Belediye Başkanlığı için aday adaylığını çok önce açıklayan Tekin Yavuz, İl Başkanı Haluk Alıcık ve MYK Üyesi Burak Pehlivan ile fikir alışverişinde bulundu. Alıcık ve Pehlivan, aday adaylığı sürecinde Tekin Yavuz'a başarı dileklerini ilettiler. Tekin Yavuz açıklamasında; “MHP Söke İlçe Başkanımız Ömer Akalın, Söke Ticaret Odası Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Metin Sakalar ve Söke Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yörük abimiz ile birlikte MHP Aydın İl Başkanımız Haluk Alıcık'ı, ardından MYK Üyemiz Burak Pehlivan'ı ziyaret ettik. 31 Mart 2024 yerel seçimi aday adaylığı sürecim ve hedeflerim hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Değerli paylaşımları ve başarı dilekleri için kendisilerine çok teşekkür ederim” dedi.  
Aday Adaylığı sürecinde fikir alışverişinde bulundu

Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz il kongre sürecinin tamamlanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Merkez Yütüme Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan'ı ziyaret etti.

 

Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'a ziyaretlerinde MHP Söke İlçe Başkanı ömer Akalın, Belediye Meclis Üyeleri Metin Sakalar ve Süleyman Yörük de eşlik etti.

 

2024 yerel seçimlerinde Söke Belediye Başkanlığı için aday adaylığını çok önce açıklayan Tekin Yavuz, İl Başkanı Haluk Alıcık ve MYK Üyesi Burak Pehlivan ile fikir alışverişinde bulundu. Alıcık ve Pehlivan, aday adaylığı sürecinde Tekin Yavuz'a başarı dileklerini ilettiler.

Tekin Yavuz açıklamasında; “MHP Söke İlçe Başkanımız Ömer Akalın, Söke Ticaret Odası Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Metin Sakalar ve Söke Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yörük abimiz ile birlikte MHP Aydın İl Başkanımız Haluk Alıcık'ı, ardından MYK Üyemiz Burak Pehlivan'ı ziyaret ettik. 31 Mart 2024 yerel seçimi aday adaylığı sürecim ve hedeflerim hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Değerli paylaşımları ve başarı dilekleri için kendisilerine çok teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.