Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADD Aydın ili Eşgüdüm Toplantısı Söke’de yapıldı

YAŞAM 11.03.2023 - 14:33, Güncelleme: 11.03.2023 - 14:33
 

ADD Aydın ili Eşgüdüm Toplantısı Söke’de yapıldı

ADD Aydın ili Eşgüdüm Toplantısı, Söke Şubesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi’nin ev sahipliğinde, Lima Restaurant’ta gerçekleşen Aydın ili eşgüdüm toplantısına Aydın, Söke Nazilii, Akbük, Didim, Germencik, İncirliova, Karacasu, Atça, Çine ADD Şubelerinin temsilcileri katıldı. Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli’nin de konuk olarak yer aldı. Şubelerin çalışmaları İle ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, ADD’nin bundan sonraki süreçte yapması gerekenler de konuşuldu. Aydın ili eşgüdüm toplantısına Söke olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk ve onur duyduklarını belirten ADD Söke Şube Başkanı Nimet İncedal; katılan şube temsilcilerine ‘hoş geldiniz’ derken, kendilerine destek veren Söke Belediyesi’ne ve toplantılarına katılarak yalnız bırakmayan Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli’ye teşekkür etti. ADD’nin varlığının çok önemli olduğunu belirten Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, “ADD; ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini anlatan, gelecek nesillere aktaran, yaşatan çok önemli bir dernek. Biz de Söke Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.  
ADD Aydın ili Eşgüdüm Toplantısı, Söke Şubesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi’nin ev sahipliğinde, Lima Restaurant’ta gerçekleşen Aydın ili eşgüdüm toplantısına Aydın, Söke Nazilii, Akbük, Didim, Germencik, İncirliova, Karacasu, Atça, Çine ADD Şubelerinin temsilcileri katıldı. Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli’nin de konuk olarak yer aldı.

Şubelerin çalışmaları İle ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, ADD’nin bundan sonraki süreçte yapması gerekenler de konuşuldu.

Aydın ili eşgüdüm toplantısına Söke olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk ve onur duyduklarını belirten ADD Söke Şube Başkanı Nimet İncedal; katılan şube temsilcilerine ‘hoş geldiniz’ derken, kendilerine destek veren Söke Belediyesi’ne ve toplantılarına katılarak yalnız bırakmayan Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli’ye teşekkür etti.

ADD’nin varlığının çok önemli olduğunu belirten Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, “ADD; ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini anlatan, gelecek nesillere aktaran, yaşatan çok önemli bir dernek. Biz de Söke Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.