Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alkışlar Söke Bahçeşehir'in Minik Bilim Kahramanlarına

EĞİTİM 13.04.2023 - 11:17, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:27
 

Alkışlar Söke Bahçeşehir'in Minik Bilim Kahramanlarına

Söke’nin Minik Bilim Kahramanları ‘Kaşifler Bir Arada Ödülü’nü aldı
Dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye’de “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor” ismiyle gerçekleştirilen Frst Lego League Explore programının 9. Sezon Festivalleri başladı. Minik kahramanlar bu yıl “Superpowered: Enerjinin Yolculuğu” temasıyla enerjinin üretilmesi, depolanması, dağıtılması ve tüketilmesine odaklandılar. Keşfettikleri bilgilerle ayrıca enerjinin üretimi ve kullanımı üzerine yenilikçi fikirler ürettiler. Özel Söke Bahçeşehir İlkokulu’ndan ‘JR POWERED’ takımı öğrencileri, 8 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşen ve 13 takımın katıldığı İzmir festivalinde çalışmalarını paylaştı. Harika bir takım çalışması ortaya koyan ‘JR POWERED’ takımının keşif yolculuğu karşılıksız kalmadı. Başarılı bir sonuç elde eden Özel Söke Bahçeşehir İlkokulu ‘JR POWERED’ takımı “Kaşifler Bir Arada” ödülünün sahibi oldu. “Bu yıl 475 takım Katılıyor” FIRST® LEGO® League Explore festivallerinde takım koçları rehberliğinde hazırlanan çocuklar, LEGO® Education robot setini kullanarak temaya uygun olarak tasarladıkları model ile birlikte yaratıcı çözüm önerilerini ve Anlat Bana Poster’leri ile takım çalışmalarını paylaşmak için bir araya geliyorlar. Bu sezon, 17 farklı şehirde düzenlenen 39 festivale Türkiye’nin farklı illerinden toplam 475 takım katılıyor. Festivaller, 1 Nisan – 11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşiyor.
Söke’nin Minik Bilim Kahramanları ‘Kaşifler Bir Arada Ödülü’nü aldı

Dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye’de “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor” ismiyle gerçekleştirilen Frst Lego League Explore programının 9. Sezon Festivalleri başladı. Minik kahramanlar bu yıl “Superpowered: Enerjinin Yolculuğu” temasıyla enerjinin üretilmesi, depolanması, dağıtılması ve tüketilmesine odaklandılar. Keşfettikleri bilgilerle ayrıca enerjinin üretimi ve kullanımı üzerine yenilikçi fikirler ürettiler.

Özel Söke Bahçeşehir İlkokulu’ndan ‘JR POWERED’ takımı öğrencileri, 8 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşen ve 13 takımın katıldığı İzmir festivalinde çalışmalarını paylaştı. Harika bir takım çalışması ortaya koyan ‘JR POWERED’ takımının keşif yolculuğu karşılıksız kalmadı. Başarılı bir sonuç elde eden Özel Söke Bahçeşehir İlkokulu ‘JR POWERED’ takımı “Kaşifler Bir Arada” ödülünün sahibi oldu.

“Bu yıl 475 takım Katılıyor”

FIRST® LEGO® League Explore festivallerinde takım koçları rehberliğinde hazırlanan çocuklar, LEGO® Education robot setini kullanarak temaya uygun olarak tasarladıkları model ile birlikte yaratıcı çözüm önerilerini ve Anlat Bana Poster’leri ile takım çalışmalarını paylaşmak için bir araya geliyorlar. Bu sezon, 17 farklı şehirde düzenlenen 39 festivale Türkiye’nin farklı illerinden toplam 475 takım katılıyor. Festivaller, 1 Nisan – 11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.