Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bağarası'nda gönülleri fethettiler

SİYASET 23.05.2023 - 15:33, Güncelleme: 23.05.2023 - 15:33
 

Bağarası'nda gönülleri fethettiler

Söke CHP'den Bağarası'nda seçim çalışması: Kılıçdaroğlu'na destek istendi.
28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya, Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, Belediye Meclis Üyeleri Saime Cantürk, Mehmet Arif Ceylan ve Mehmet Çetinkaya ile Bağarası'na çıkarma yaptı. CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan'ın da bulunduğu seçim çalışmalarında Bağarası pazaryeri ve esnaflar ziyaret edildi. Vatandaşlarla tek tek kucaklaşan heyet adeta gönülleri fethetti. Vatandaşlardan 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istendi.  CHP Heyetinin seçim gezisinde Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Limoncu da bulundu.   
Söke CHP'den Bağarası'nda seçim çalışması: Kılıçdaroğlu'na destek istendi.

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya, Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, Belediye Meclis Üyeleri Saime Cantürk, Mehmet Arif Ceylan ve Mehmet Çetinkaya ile Bağarası'na çıkarma yaptı. CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan'ın da bulunduğu seçim çalışmalarında Bağarası pazaryeri ve esnaflar ziyaret edildi. Vatandaşlarla tek tek kucaklaşan heyet adeta gönülleri fethetti.

Vatandaşlardan 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istendi. 

CHP Heyetinin seçim gezisinde Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Limoncu da bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.