Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BRAVO DOĞANBEY'E

YAŞAM 11.02.2023 - 10:10, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

BRAVO DOĞANBEY'E

Söke'ye bağlı Doğanbey Mahallesi Muhtarı Serdar Sarıkurt'un çağrısına duyarsız kalmayan halk yardıma koştu. Mahalle Muhtarlığı'nda toplanan yardım malzemeleri depremzedelere ulaştırılmak üzere Söke Belediyesi ekiplerine teslim edildi.   500 Kg'ın üzerinde zeytinyağı ve 100 adet tüp, çok sayıda çuvalda un ile çocuk ve kadınlara yönelik hijyen malzemeleri toplandı.   Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt hayırsever mahalle sakinlerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken; "depremin izlerini dayanışma içinde sileceğiz. Afetzedelerin yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.  
Söke'ye bağlı Doğanbey Mahallesi Muhtarı Serdar Sarıkurt'un çağrısına duyarsız kalmayan halk yardıma koştu. Mahalle Muhtarlığı'nda toplanan yardım malzemeleri depremzedelere ulaştırılmak üzere Söke Belediyesi ekiplerine teslim edildi.
 
500 Kg'ın üzerinde zeytinyağı ve 100 adet tüp, çok sayıda çuvalda un ile çocuk ve kadınlara yönelik hijyen malzemeleri toplandı.
 
Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt hayırsever mahalle sakinlerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken; "depremin izlerini dayanışma içinde sileceğiz. Afetzedelerin yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.