Cayır Cayır Yandı

ASAYİŞ 08.04.2023 - 13:51, Güncelleme: 08.04.2023 - 13:51
 

Cayır Cayır Yandı

Kuşadası yolu üzerinde araç bilinmeyen nedenle yandı
 seyir halinde olan bir araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cayır cayır yanmaya başladı.  Olay, Söke-Kuşadası yolu üzeri granta mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke'den Kuşadası istikametine seyir halinde olan ticari araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yolda alev topuna döndü. Sürücü kendini zorlukla dışarı atarken olayı itfaiye ekiplerine bildirdi.  İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen ekipler yangını söndürdü. Olayda araç tamamen küle döndü. 
Kuşadası yolu üzerinde araç bilinmeyen nedenle yandı

 seyir halinde olan bir araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cayır cayır yanmaya başladı. 

Olay, Söke-Kuşadası yolu üzeri granta mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke'den Kuşadası istikametine seyir halinde olan ticari araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yolda alev topuna döndü. Sürücü kendini zorlukla dışarı atarken olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen ekipler yangını söndürdü. Olayda araç tamamen küle döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.