Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

‘Deniz Psikoloji’ Söke’de hizmete girdi

SAĞLIK 17.08.2022 - 16:54, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

‘Deniz Psikoloji’ Söke’de hizmete girdi

‘Deniz Psikoloji’ Söke’de danışan kabulüne başladı.
Psikolog Mahmut Deniz ve Psikolojik Danışman Gül Deniz Karakuş tarafından hizmete giren ‘Deniz Psikoloji’de çok geniş alanda danışmanlık hizmeti verilecek. Deniz Psikoloji danışmanlık ofisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Ofis, Söke’de İstasyon Caddesi Güven Apartmanı’ndan bulunuyor. Deniz Psikoloji’nin çalışma alanları şöyle: Çocuk-ergen-yetişkin terapisi, Aile danışmanlığı, Aile ve çift terapisi, oyun ve masal terapisi, Bilişsel davranışçı terapisi, Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ve yeniden işleme, Projektif testler, depresyon, panik bozukluk, bipolar bozukluk, madde ve nikotin bağımlılığı, yaygın anksiyete bozukluğu, obsesif komfulsif bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, öğrenme güçlüğü, yeme bozukluğu, sınav kaygısı, öfke kontrolü ve bilişsel aşırı odaklanma.
‘Deniz Psikoloji’ Söke’de danışan kabulüne başladı.

Psikolog Mahmut Deniz ve Psikolojik Danışman Gül Deniz Karakuş tarafından hizmete giren ‘Deniz Psikoloji’de çok geniş alanda danışmanlık hizmeti verilecek.

Deniz Psikoloji danışmanlık ofisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Ofis, Söke’de İstasyon Caddesi Güven Apartmanı’ndan bulunuyor.

Deniz Psikoloji’nin çalışma alanları şöyle:

Çocuk-ergen-yetişkin terapisi, Aile danışmanlığı, Aile ve çift terapisi, oyun ve masal terapisi, Bilişsel davranışçı terapisi, Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ve yeniden işleme, Projektif testler, depresyon, panik bozukluk, bipolar bozukluk, madde ve nikotin bağımlılığı, yaygın anksiyete bozukluğu, obsesif komfulsif bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, öğrenme güçlüğü, yeme bozukluğu, sınav kaygısı, öfke kontrolü ve bilişsel aşırı odaklanma.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.