Depremzede Vatandaşlara Sıcak Yemek Ulaştırdılar

GÜNDEM 25.02.2023 - 13:38, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Depremzede Vatandaşlara Sıcak Yemek Ulaştırdılar

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük felaketin ardından Söke’de başlatılan yardım toplama kampanyasında çalışan en etkili gruplardan biri olan Söke Kızılay, daha sonra yemek dağıtım organizasyonunu da üstlendi. Deprem bölgesinden gelerek Söke’ye yerleşen afetzede ailelere sıcak yemek dağıtımı Söke Kızılay tarafından yapıldı.  24 Şubat tarihi itibariyle yemek dağıtımının tamamlandığı duyurulurken, yemek dağıtımı çalışmaları kapsamında günlük Bin 500 kişiye sıcak yemek ulaştırıldı. İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından yapılan sıcak yemekler, Söke Kızılay gönüllülerince dağıtıldı. Yemek dağıtımına diğer kurumlarla birlikte Söke Belediyesi de araçlarıyla destek verdi. Türk Kızılay’ı Söke Şube Başkanı Mesut Yalmaç “Türk Kızılay Söke Şubesi olarak depremzede vatandaşlarımıza yaptığımız yemek dağıtım organizasyonumuz sonlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük felaketin ardından Söke’de başlatılan yardım toplama kampanyasında çalışan en etkili gruplardan biri olan Söke Kızılay, daha sonra yemek dağıtım organizasyonunu da üstlendi.

Deprem bölgesinden gelerek Söke’ye yerleşen afetzede ailelere sıcak yemek dağıtımı Söke Kızılay tarafından yapıldı.  24 Şubat tarihi itibariyle yemek dağıtımının tamamlandığı duyurulurken, yemek dağıtımı çalışmaları kapsamında günlük Bin 500 kişiye sıcak yemek ulaştırıldı.

İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından yapılan sıcak yemekler, Söke Kızılay gönüllülerince dağıtıldı. Yemek dağıtımına diğer kurumlarla birlikte Söke Belediyesi de araçlarıyla destek verdi.

Türk Kızılay’ı Söke Şube Başkanı Mesut Yalmaç “Türk Kızılay Söke Şubesi olarak depremzede vatandaşlarımıza yaptığımız yemek dağıtım organizasyonumuz sonlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.