Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ders çıkışı saat 21.00 olunca isyan başladı

EĞİTİM 13.09.2022 - 13:52, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Ders çıkışı saat 21.00 olunca isyan başladı

Bağarası Mahallesi’nde yeni eğitim-öğretim yılı sancılı başladı.
Bağarası Çok Programlı Anadolu Lisesi binası yenileme çalışmaları nedeniyle başka okullara nakledilen öğrencilerin eğitim saatleri tepkilere neden oldu. Derslik sayısının yetersizliği sorun olurken, ilk ders gününde son ders çıkış saati akşamın 21.00’i olunca veliler isyan etti. Geçen yıl başlayan ve geçici olması beklenen sıkıntının bu yıl aşılması beklenirken, yeni öğretim yılında da devam etmesi öğrenci ve velileri düşündürmeye başladı. Bağarası Kemalpaşa İlkokulu ve Ortaokulu binasına nakledildi. İki okula sıkışan öğrenciler için Bağarası’nda bulunan Hürriyet Okulu ve öğrenci yurdunun da kullanılarak soruna çözüm bulunması isteniyor.   Veliler Bağarası Kemalpaşa Okulu önünde toplanıp, şikayetlerini dile getirirlerken; konu Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a da iletildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ile yapılan görüşmede teneffüs ve ders saatlerinin 10’ar dakika kısaltılarak 50 Dakika öne çekilmesi yöntemi gündeme geldi. Ancak veliler bunu da istemiyor, soruna farklı ve çocuklarının daha makul saatlerde evde olabilecekleri bir çözüm bulunmasını istiyorlar.
Bağarası Mahallesi’nde yeni eğitim-öğretim yılı sancılı başladı.

Bağarası Çok Programlı Anadolu Lisesi binası yenileme çalışmaları nedeniyle başka okullara nakledilen öğrencilerin eğitim saatleri tepkilere neden oldu. Derslik sayısının yetersizliği sorun olurken, ilk ders gününde son ders çıkış saati akşamın 21.00’i olunca veliler isyan etti.

Geçen yıl başlayan ve geçici olması beklenen sıkıntının bu yıl aşılması beklenirken, yeni öğretim yılında da devam etmesi öğrenci ve velileri düşündürmeye başladı. Bağarası Kemalpaşa İlkokulu ve Ortaokulu binasına nakledildi. İki okula sıkışan öğrenciler için Bağarası’nda bulunan Hürriyet Okulu ve öğrenci yurdunun da kullanılarak soruna çözüm bulunması isteniyor.

 

Veliler Bağarası Kemalpaşa Okulu önünde toplanıp, şikayetlerini dile getirirlerken; konu Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a da iletildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ile yapılan görüşmede teneffüs ve ders saatlerinin 10’ar dakika kısaltılarak 50 Dakika öne çekilmesi yöntemi gündeme geldi. Ancak veliler bunu da istemiyor, soruna farklı ve çocuklarının daha makul saatlerde evde olabilecekleri bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.