Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Didim'de Sahte Para ele geçirildi

ASAYİŞ 03.05.2023 - 10:56, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:56
 

Didim'de Sahte Para ele geçirildi

Jandarma üst araması yaptı, üzerinde sahte para ile yakalandı.
Aydın İl J.K.lığınca, Aydın ili Didim İlçesi Akyeniköy Mahallesinde icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyeti esnasında durdurulan bir araçta yolcu olarak bulunan bir şüpheli şahsın 'Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek' suretiyle Hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yapılan üst aramasında ise (73) Adet (50 TL)'lik sahte olduğu değerlendirilen banknot ele geçirilmiştir. Şahıs göz altına alınırken, adli sürecin devam ettği kaydedildi.   
Jandarma üst araması yaptı, üzerinde sahte para ile yakalandı.

Aydın İl J.K.lığınca, Aydın ili Didim İlçesi Akyeniköy Mahallesinde icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyeti esnasında durdurulan bir araçta yolcu olarak bulunan bir şüpheli şahsın 'Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek' suretiyle Hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi.

Şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yapılan üst aramasında ise (73) Adet (50 TL)'lik sahte olduğu değerlendirilen banknot ele geçirilmiştir.

Şahıs göz altına alınırken, adli sürecin devam ettği kaydedildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.