Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Efkan Ceylan: "14 Mayıs ülke için dönüm noktası"

SİYASET 26.04.2023 - 16:15, Güncelleme: 27.04.2023 - 21:21
 

Efkan Ceylan: "14 Mayıs ülke için dönüm noktası"

Efkan Ceylan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ülkenin geleceği açısında dönüm noktası olduğunu söyledi.
Gerçekleşecek seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakının zaferle çıkacağına yürekten inandığını belirten Efkan Ceylan; “Hem Söke’mizde, hem Aydın genelinde hem de tüm Türkiye’de 15 Mayıs sabahı yepyeni ve umutlu bir güne uyanacağız” dedi. 14 MAYIS TÜM KESİMLER İÇİN BİR FIRSATTIR “Seçim gününe kadar parti örgütlerimizle birlikte, omuz omuza, uyum halinde çalışmaya devam edeceğiz” diyen Efkan Ceylan açıklamasında; “Türkiye’miz bugün çok sayıda kronik problemi aynı anda yaşamaktadır. Ekonominin, üreticinin, çiftçinin, esnafın, işçinin, öğrencinin, kadınlarımızın, gençlerimizin çok büyük problemlerle karşı karşıya olduğu muhakkak. Tüm bu sorunların çözümü ve toplumsal kesimlerini taleplerinin karşılanması için 14 Mayıs seçimleri bir fırsattır. 14 Mayıs seçimlerinin önemini tüm seçmenlerimize anlatacağız. Türkiye’nin içinde bulunduğu tüm ağır sorunların çözümünün mümkün olduğunu, bunun için gerekli projelerin hazır olduğunu, yepyeni ve liyakatli kadrolarımızla birlikte iktidara hazır olduğumuzu vatandaşlarımıza anlatacağız” dedi. HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI 14 Mayıs’ın ülkenin geleceği açısından dönüm noktası olduğunun altını çizen Efkan Ceylan; bu önemli süreçte herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğini ifade etti. Ceylan açıklamasında; “Söke’nin, Aydın’ın ve ülkemizin aydınlık yarınları için el ele vereceğiz. 15 Mayıs’tan itibaren ülkemizin her yerine, söz verdiğimiz gibi baharlar gelecek” ifadelerine yer verdi.
Efkan Ceylan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ülkenin geleceği açısında dönüm noktası olduğunu söyledi.
Gerçekleşecek seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakının zaferle çıkacağına yürekten inandığını belirten Efkan Ceylan; “Hem Söke’mizde, hem Aydın genelinde hem de tüm Türkiye’de 15 Mayıs sabahı yepyeni ve umutlu bir güne uyanacağız” dedi.

14 MAYIS TÜM KESİMLER İÇİN BİR FIRSATTIR “Seçim gününe kadar parti örgütlerimizle birlikte, omuz omuza, uyum halinde çalışmaya devam edeceğiz” diyen Efkan Ceylan açıklamasında; “Türkiye’miz bugün çok sayıda kronik problemi aynı anda yaşamaktadır. Ekonominin, üreticinin, çiftçinin, esnafın, işçinin, öğrencinin, kadınlarımızın, gençlerimizin çok büyük problemlerle karşı karşıya olduğu muhakkak. Tüm bu sorunların çözümü ve toplumsal kesimlerini taleplerinin karşılanması için 14 Mayıs seçimleri bir fırsattır. 14 Mayıs seçimlerinin önemini tüm seçmenlerimize anlatacağız. Türkiye’nin içinde bulunduğu tüm ağır sorunların çözümünün mümkün olduğunu, bunun için gerekli projelerin hazır olduğunu, yepyeni ve liyakatli kadrolarımızla birlikte iktidara hazır olduğumuzu vatandaşlarımıza anlatacağız” dedi. HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI 14 Mayıs’ın ülkenin geleceği açısından dönüm noktası olduğunun altını çizen Efkan Ceylan; bu önemli süreçte herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğini ifade etti. Ceylan açıklamasında; “Söke’nin, Aydın’ın ve ülkemizin aydınlık yarınları için el ele vereceğiz. 15 Mayıs’tan itibaren ülkemizin her yerine, söz verdiğimiz gibi baharlar gelecek” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.