Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Emekli özel harekat polisi evinde ölü bulundu

ASAYİŞ 25.10.2023 - 11:37, Güncelleme: 25.10.2023 - 11:37
 

Emekli özel harekat polisi evinde ölü bulundu

Söke'de polis camiasını üzen ölüm
Söke Yenikent Mahallesi, Halay Sitesi’ndeki evinde tek başına yaşayan malulen emekli 58 yaşındaki Özel Harekat Polisi Şeref Taştan, ölü bulundu.   30 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç olan ve anne-babasının vefatından sonra Söke'deki evinde yalnız yaşayan Taştan'ın ölüm haberi, adrese gelen meslektaşlarını büyük üzüntüye boğdu.  
Söke'de polis camiasını üzen ölüm
Söke Yenikent Mahallesi, Halay Sitesi’ndeki evinde tek başına yaşayan malulen emekli 58 yaşındaki Özel Harekat Polisi Şeref Taştan, ölü bulundu.
 
30 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç olan ve anne-babasının vefatından sonra Söke'deki evinde yalnız yaşayan Taştan'ın ölüm haberi, adrese gelen meslektaşlarını büyük üzüntüye boğdu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.