Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hayvan Pazarına Kurbanlıklar gelmeye başladı

EKONOMİ 21.06.2023 - 15:26, Güncelleme: 21.06.2023 - 15:26
 

Hayvan Pazarına Kurbanlıklar gelmeye başladı

Kurban bayramına kısa bir süre kala satışlar yönünden hayvancılar umutla bekliyor
Söke hayvan pazarına kurbanlıklar gelmeye başladı. Kurban bayramına kısa bir süre kala satışlar yönünden hayvancılar umutla beklerken, henüz alıcıların pek ilgisinin olmadığı belirtiliyor.  Hayvan sahipleri eski yıllar göre durgunluğa dikkat çekerken, maliyetlerin yüzde 500 arttığını söylüyorlar. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Söke'de kurbanlık satışı için gelmeye başlayan hayvan sahipleri; "Kurban Bayramına yaklaşık 6 gün kaldı. Ancak görüldüğü gibi ortalık bomboş. Hayvan pazarı gerçekten boş, gençmiş yıllarda birkaç hafta kala hareketlilik başlardı. Bu durum üzücü. Buraya büyük ümitlerle geldik. Hafta sonu bir hareketlenme olur diye umuyoruz. Kurbanlıklarımız şu anda en düşük koyun, koç fiyatları 7 ila 8 bin TL'den başlıyor en yüksekte 14 bine kadar çıkıyor" dedi.
Kurban bayramına kısa bir süre kala satışlar yönünden hayvancılar umutla bekliyor

Söke hayvan pazarına kurbanlıklar gelmeye başladı. Kurban bayramına kısa bir süre kala satışlar yönünden hayvancılar umutla beklerken, henüz alıcıların pek ilgisinin olmadığı belirtiliyor. 

Hayvan sahipleri eski yıllar göre durgunluğa dikkat çekerken, maliyetlerin yüzde 500 arttığını söylüyorlar.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Söke'de kurbanlık satışı için gelmeye başlayan hayvan sahipleri; "Kurban Bayramına yaklaşık 6 gün kaldı. Ancak görüldüğü gibi ortalık bomboş. Hayvan pazarı gerçekten boş, gençmiş yıllarda birkaç hafta kala hareketlilik başlardı. Bu durum üzücü. Buraya büyük ümitlerle geldik. Hafta sonu bir hareketlenme olur diye umuyoruz. Kurbanlıklarımız şu anda en düşük koyun, koç fiyatları 7 ila 8 bin TL'den başlıyor en yüksekte 14 bine kadar çıkıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.