İzmir'de öldürülen Zehra Kalmaz Söke'de Defnedilecek

ASAYİŞ 12.04.2023 - 14:04, Güncelleme: 14.04.2023 - 11:46
 

İzmir'de öldürülen Zehra Kalmaz Söke'de Defnedilecek

Eşi tarafından öldürülen kadın Söke’de toprağa verilecek. Cinayet İzmir'de yaşandı.
Olay, Tarihi Kemeraltı Çarşısı 846 Sokak’taki bir iş hanının 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Bir kağıt fabrikasında işçi olan İhsan Kalmaz, boşanma aşamasındaki 5 aylık eşi Zehra Kalmaz’ı konuşmak için pazartesi akşamı amcasına ait boş daireye çağırdı. İhsan Kalmaz, çıkan tartışmada eşini karnından 3 kez bıçakladı. Zehra Kalmaz, hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde İhsan Kalmaz Karşıyaka'da emniyet müdürlüğüne giderek olayı itiraf edip, teslim oldu. Polis olay yerine geldiğinde Zehra Kalmaz'ın cansız bedeni ile karşılaştı.  5 aylık evli çiftin boşanma aşamasında olduğu öğrenilirken, İhsan Kalmaz ilk ifadesinde eşinin telefonunda başka bir erkeğe ait fotoğraf gördüğünü ve kıskançlık nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.  Zehra Kalmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürülürken, İkindi namazı sonrası Hacı Halil Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Özbey'de defnedileceği öğrenildi.     
Eşi tarafından öldürülen kadın Söke’de toprağa verilecek. Cinayet İzmir'de yaşandı.

Olay, Tarihi Kemeraltı Çarşısı 846 Sokak’taki bir iş hanının 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Bir kağıt fabrikasında işçi olan İhsan Kalmaz, boşanma aşamasındaki 5 aylık eşi Zehra Kalmaz’ı konuşmak için pazartesi akşamı amcasına ait boş daireye çağırdı. İhsan Kalmaz, çıkan tartışmada eşini karnından 3 kez bıçakladı. Zehra Kalmaz, hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde İhsan Kalmaz Karşıyaka'da emniyet müdürlüğüne giderek olayı itiraf edip, teslim oldu. Polis olay yerine geldiğinde Zehra Kalmaz'ın cansız bedeni ile karşılaştı. 

5 aylık evli çiftin boşanma aşamasında olduğu öğrenilirken, İhsan Kalmaz ilk ifadesinde eşinin telefonunda başka bir erkeğe ait fotoğraf gördüğünü ve kıskançlık nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi. 

Zehra Kalmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürülürken, İkindi namazı sonrası Hacı Halil Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Özbey'de defnedileceği öğrenildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.