Jandarma Hayvan Sahiplerini Uyardı

ASAYİŞ 03.03.2023 - 11:24, Güncelleme: 03.03.2023 - 11:24
 

Jandarma Hayvan Sahiplerini Uyardı

bilgilendirme yapmak ve alınabilecek tedbirleri yerinde görmek amacıyla hayvan çiftlikleri kontrol edildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler hayvan sahiplerini bilgilendirdi ve uyardı.  Söke, Çine ve Koçarlı İlçelerinde çalışma yapan Jandarma hayvan çiftlikleri, aile işletmeleri ve çiftçileri hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapmak ve alınabilecek tedbirleri yerinde görmek amacıyla hayvan çiftliklerini ziyaret etti. Çiftçilerle görüşen Jandarma meydana gelen olaylarda ilgili olarak 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.
bilgilendirme yapmak ve alınabilecek tedbirleri yerinde görmek amacıyla hayvan çiftlikleri kontrol edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler hayvan sahiplerini bilgilendirdi ve uyardı. 

Söke, Çine ve Koçarlı İlçelerinde çalışma yapan Jandarma hayvan çiftlikleri, aile işletmeleri ve çiftçileri hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapmak ve alınabilecek tedbirleri yerinde görmek amacıyla hayvan çiftliklerini ziyaret etti.

Çiftçilerle görüşen Jandarma meydana gelen olaylarda ilgili olarak 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.