Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kadınlar “Adam Eksik dediler, geldik’ dedi, sahaya indi

YAŞAM 16.05.2023 - 17:02, Güncelleme: 16.05.2023 - 17:02
 

Kadınlar “Adam Eksik dediler, geldik’ dedi, sahaya indi

Söke Eğitim-Sen’in Futbol Turnuvasında Kadınlar da Sahada
Eğitim-Sen Söke Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Futbol Bahar Turnuvası başladı. Turnuvada bu yıl kadınlarda oluşturdukları takımla yer alıyor. Söktaş 75. Yıl Okulu’nun formasını giyen kadınlar maçın ilk on dakikasında rakip takıma 3 gol atmayı da başarırken,turnuvada adlarından söz ettireceklerini daha ilk maçlarında gösterdiler. "Adam eksik dediler, geldik" pankartı ile sahaya çıkan kadınlar, izleyiciler tarafından çok alkış aldı. Eğitim-Sen Söke Temsilciliği kadın sekreteri Çiğdem Erdoğan Akbaba; “Kadınların hayatın her alanında olduğunu bize bir kez daha hatırlatan Söktaş 75.Yıl ilk ve ortaokuluna teşekkür ediyoruz, sokakları da sahaları da terk etmiyoruz" diyerek turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Söke Eğitim-Sen’in Futbol Turnuvasında Kadınlar da Sahada

Eğitim-Sen Söke Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Futbol Bahar Turnuvası başladı. Turnuvada bu yıl kadınlarda oluşturdukları takımla yer alıyor.

Söktaş 75. Yıl Okulu’nun formasını giyen kadınlar maçın ilk on dakikasında rakip takıma 3 gol atmayı da başarırken,turnuvada adlarından söz ettireceklerini daha ilk maçlarında gösterdiler. "Adam eksik dediler, geldik" pankartı ile sahaya çıkan kadınlar, izleyiciler tarafından çok alkış aldı.

Eğitim-Sen Söke Temsilciliği kadın sekreteri Çiğdem Erdoğan Akbaba; “Kadınların hayatın her alanında olduğunu bize bir kez daha hatırlatan Söktaş 75.Yıl ilk ve ortaokuluna teşekkür ediyoruz, sokakları da sahaları da terk etmiyoruz" diyerek turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.