Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Keremit, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

SİYASET 17.04.2023 - 14:42, Güncelleme: 17.04.2023 - 14:47
 

Keremit, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Yusuf Keremit saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayı Yusuf Keremit saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 3. Sıradan Milletvekili Adayı olan Yusuf Keremit saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aydın ili ve ilçelerinde ziyaret turu gerçekleştiren Yusuf Keremit, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Tecrübeli siyasetçi 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluşarak kendisi ve partisinin hizmet için yapacaklarını anlatıyor. Yusuf Keremit; “Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı olarak partimiz, davamız ve memleketimiz için elimden gelen tüm gayreti gösterecek, özveri ile çalışacağım. Amacımız; Aydınımıza, memleketimize hizmet etmektir” diyor.       
Yusuf Keremit saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayı Yusuf Keremit saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

3. Sıradan Milletvekili Adayı olan Yusuf Keremit saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aydın ili ve ilçelerinde ziyaret turu gerçekleştiren Yusuf Keremit, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Tecrübeli siyasetçi 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluşarak kendisi ve partisinin hizmet için yapacaklarını anlatıyor.

Yusuf Keremit; “Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı olarak partimiz, davamız ve memleketimiz için elimden gelen tüm gayreti gösterecek, özveri ile çalışacağım. Amacımız; Aydınımıza, memleketimize hizmet etmektir” diyor.

 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.