Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kırgızistan’da son teknoloji fabrikanın mimarı Sökeli firma oldu

EKONOMİ 05.10.2022 - 13:42, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Kırgızistan’da son teknoloji fabrikanın mimarı Sökeli firma oldu

Aslı Tehmen; "Kırgızistan’da kurduğumuz yeni fabrika ülkede büyük ses getirdi"
Pamuk üretiminin yoğun olduğu ülkelerden bir olan Kırgızistan’a son teknoloji pamuk işletmesi kuruldu. Bu fabrikanın mimarı ise Söke’nin önde gelen makine imalatçısı Tekmen Tekstil Çırçır Fabrikaları Montajı ve İmalatı Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd. Şti. oldu. Kırgızistan’ın Osh ili Kara-Suu ilçesine bağlı Zarbalık köyünde kurulan fabrikanın tanıtımı yapıldı.     En son pamuk temizleme teknolojisine sahip pamuk çırçır işleme tesisi faaliyete geçerken açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Söke Tekmen Tekstil Lld. Şti. sahipleri Aslı Tehmen ve Evren Tehmen katıldı. Açılış töreninde Kırgız Osh ve Kara-suu’bun üst düzey yöneticileri de bulundu. Kurdelenin kesilmesinin ardından tesisler gezilirken; pamuk işlemeye başlayan fabrika bölgede büyük mutluluk yarattı.   Aslı Tehmen; “70 yıla varan tecrübesi ile pamuk temizleme makineleri imalatı ve çırçır fabrikaları kurulumunda Türkiye ve Dünya çapında önemli marka olan Tekmen’in sektördeki öncülüğünü sürdürmek en büyük hedefimiz. Sektörde Türk pazarında önemli bir yere sahibiz, yurt dışı ihracatında da önemli eserleri olan bir firmayız. Türki Cumhuriyetler de bunun önemli bir parçası. Kırgızistan’da kurduğumuz yeni fabrika ülkede büyük ses getirdi. Güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bizleri Kırgızistan’da ağırlayan, yakın ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. (Levent Tuncer)  
Aslı Tehmen; "Kırgızistan’da kurduğumuz yeni fabrika ülkede büyük ses getirdi"

Pamuk üretiminin yoğun olduğu ülkelerden bir olan Kırgızistan’a son teknoloji pamuk işletmesi kuruldu. Bu fabrikanın mimarı ise Söke’nin önde gelen makine imalatçısı Tekmen Tekstil Çırçır Fabrikaları Montajı ve İmalatı Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd. Şti. oldu. Kırgızistan’ın Osh ili Kara-Suu ilçesine bağlı Zarbalık köyünde kurulan fabrikanın tanıtımı yapıldı.

 

 

En son pamuk temizleme teknolojisine sahip pamuk çırçır işleme tesisi faaliyete geçerken açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Söke Tekmen Tekstil Lld. Şti. sahipleri Aslı Tehmen ve Evren Tehmen katıldı. Açılış töreninde Kırgız Osh ve Kara-suu’bun üst düzey yöneticileri de bulundu. Kurdelenin kesilmesinin ardından tesisler gezilirken; pamuk işlemeye başlayan fabrika bölgede büyük mutluluk yarattı.

 

Aslı Tehmen; “70 yıla varan tecrübesi ile pamuk temizleme makineleri imalatı ve çırçır fabrikaları kurulumunda Türkiye ve Dünya çapında önemli marka olan Tekmen’in sektördeki öncülüğünü sürdürmek en büyük hedefimiz. Sektörde Türk pazarında önemli bir yere sahibiz, yurt dışı ihracatında da önemli eserleri olan bir firmayız. Türki Cumhuriyetler de bunun önemli bir parçası. Kırgızistan’da kurduğumuz yeni fabrika ülkede büyük ses getirdi. Güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bizleri Kırgızistan’da ağırlayan, yakın ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

(Levent Tuncer)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.