Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Künkçü'den Söke Esnaf Kefalet Ve Esnaf Odalarına Ziyaret

EKONOMİ 28.02.2023 - 17:29, Güncelleme: 28.02.2023 - 17:29
 

Künkçü'den Söke Esnaf Kefalet Ve Esnaf Odalarına Ziyaret

AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile ardından Söke Esnaf Odaları’nı ziyaret etti.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile ardından Söke Esnaf Odaları’nı ziyaret etti.   Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin genel kurul sürecinin tamamlanmasının ardından Söke, Didim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Söke’de Esnaf Oda Başkanlarını da es geçmedi.   Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş'ı makamlarında ziyaret eden Künkcü yeni dönemin başkan ve yönetimlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Refik Karataş’ı Söke Esnaf Odası Başkanları da yalnız bırakmadı. Künkcü daha sonra Söke Esnaf Odaları binasına gelerek, esnaf oda başkanları ile bir araya geldi. Künkcü Söke’nin ardından daha sonra Didim’e geçti. Ziyaretleri ile ilgili değerlendirme yapan Muhammed Ali Künkcü; "Söke ve Didim'de Esnaflarımızın kalkınması adına gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğimiz hayırlı olsun ziyaretlerinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlarımız ile görüştük. Her zaman esnafımızın yanında olacağımızı ifade ettik. Bu bağlamda da hem oda başkanlarımıza hem de Kredi Kefalet Kooperatiflerimize büyük işler düşüyor. Biz zaten her zaman yeni projelere açığız. Her türlü kalkınma projesinde altına imza atacağımızı ifade ettim. Sağ olsunlar Başkanlarımız da bizim projelerimizde yanımızda oluyorlar. Önceliğimiz yerel esnafımızın yanında olmak. "En Doğru Alışveriş, Esnaftan Alışveriş" sloganımız ile yola çıkmıştık. Ülkemizin içinde bulunduğu durumda esnaflarımız, odalarımız, başkanlarımız üzerine düşeni yaptı, yapmaya da devam ediyorlar. Unutulmasın ki esnaflarımız bu Ülkenin ve milletin omurgasıdır" dedi. Künkcü'ye ziyaretlerde AYESOB Başkan Vekili Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin ve AYESOB Genel Sekreteri Banu Taşçı eşlik etti.
AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile ardından Söke Esnaf Odaları’nı ziyaret etti.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile ardından Söke Esnaf Odaları’nı ziyaret etti.  

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin genel kurul sürecinin tamamlanmasının ardından Söke, Didim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Söke’de Esnaf Oda Başkanlarını da es geçmedi.  

Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş'ı makamlarında ziyaret eden Künkcü yeni dönemin başkan ve yönetimlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Refik Karataş’ı Söke Esnaf Odası Başkanları da yalnız bırakmadı. Künkcü daha sonra Söke Esnaf Odaları binasına gelerek, esnaf oda başkanları ile bir araya geldi. Künkcü Söke’nin ardından daha sonra Didim’e geçti.

Ziyaretleri ile ilgili değerlendirme yapan Muhammed Ali Künkcü; " Söke ve Didim'de Esnaflarımızın kalkınması adına gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğimiz hayırlı olsun ziyaretlerinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlarımız ile görüştük. Her zaman esnafımızın yanında olacağımızı ifade ettik. Bu bağlamda da hem oda başkanlarımıza hem de Kredi Kefalet Kooperatiflerimize büyük işler düşüyor. Biz zaten her zaman yeni projelere açığız. Her türlü kalkınma projesinde altına imza atacağımızı ifade ettim. Sağ olsunlar Başkanlarımız da bizim projelerimizde yanımızda oluyorlar. Önceliğimiz yerel esnafımızın yanında olmak. "En Doğru Alışveriş, Esnaftan Alışveriş" sloganımız ile yola çıkmıştık. Ülkemizin içinde bulunduğu durumda esnaflarımız, odalarımız, başkanlarımız üzerine düşeni yaptı, yapmaya da devam ediyorlar. Unutulmasın ki esnaflarımız bu Ülkenin ve milletin omurgasıdır" dedi.

Künkcü'ye ziyaretlerde AYESOB Başkan Vekili Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin ve AYESOB Genel Sekreteri Banu Taşçı eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.