Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Memleket Partisi Söke'de Demokrasi Şöleni Yaşadı

SİYASET 13.03.2023 - 10:04, Güncelleme: 14.03.2023 - 13:52
 

Memleket Partisi Söke'de Demokrasi Şöleni Yaşadı

Memleket Partisi'nde, Cumhurbaşkanı adayını ön seçimle belirlemek için parti genel merkezi ile tüm il ve ilçelerde oy verme işlemi yapıldı.
Memleket Partisi tüzüğünün 66 maddesi gereği, bu gün bütün il ve ilçe başkanlıklarında sandık başına gitti. Demokrasi şöleni Söke ilçe teşkilatında da yaşandı. Söke'de parti üyeleri oylarını kullandı. Parti üyeleri ön seçime ilgi gösterdi. Genel Başkan Muharrem İnce, oy birliği ile Cumhurbaşkanı adaylığına seçildi. Memleket Partisi İl Başkanı Cavit Yenipazarlı parti binasında açıklamalarda bulunarak ‘’diğer partilerden farklı olarak demokrasinin bütün kurallarını kendi partimiz içerisinde uygulayacağımızı söylemiştik. Şimdide bunu açık ve aleni bir şekilde yapıyoruz. Toplumun huzurunda yapıyoruz. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayı ve bütün örgütlerden de desteğini istedi. Başka bir Cumhurbaşkanı adayı partimizden çıkmamasına rağmen biz yine de bu oylamayı yapıyoruz. Neden yapıyoruz?  Örgütümüzün’ de Cumhurbaşkanı adayımızın ne kadar arkasında durduğu, ne kadar desteklediğini bilinmesini istiyoruz. Bugün burası benim dördüncü ilçem. Gerçekten imrenilecek bir örgüt. İmrenilecek bir parti yaratıyoruz. Bu heyecanı geçmişte bir çoğumuzun içinden çıkıp geldiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde de görmek isterdik’’ dedi. Memleket Partisi İlçe Başkanı Sibel Özen’de demokrasi şöleni içerisinde bir ön seçim gerçekleştirdiklerini belirterek,’’ Demokrasilerde vazgeçilmez bir kural vardır. Biz buna çoğulcu demokrasi deriz. Eğer bunu uygulayamıyorsanız bir lider olarak sadece kendi şahsi fikirlerinizi ortaya koyuyorsunuz demektir. Eğer toplumun tabanının ve örgütünüzün desteğini alamamışsanız bu sizin şahsi fikriniz  anlamına gelir. Hangi masada oturursanız oturun altılı olsun, beşli olsun, dörtlü olsun şahsınızı ifade ediyorsunuz demektir. Önce örgütünüzün desteğini arkanıza almanız gerekmektedir. Bir  şekilde ortaya koymasını sağlamanız gerekmektedir. Bu demokrasinin kuralıdır. Bu anlamda benim genel başkanım saat 5’ten sonra Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak  sahaya çıktığında arkasında Memleket Partisi ve halkı olacaktır ve sandıktan çıkacak bu demokrasinin kuralıdır dedi.    
Memleket Partisi'nde, Cumhurbaşkanı adayını ön seçimle belirlemek için parti genel merkezi ile tüm il ve ilçelerde oy verme işlemi yapıldı.

Memleket Partisi tüzüğünün 66 maddesi gereği, bu gün bütün il ve ilçe başkanlıklarında sandık başına gitti. Demokrasi şöleni Söke ilçe teşkilatında da yaşandı. Söke'de parti üyeleri oylarını kullandı. Parti üyeleri ön seçime ilgi gösterdi. Genel Başkan Muharrem İnce, oy birliği ile Cumhurbaşkanı adaylığına seçildi.

Memleket Partisi İl Başkanı Cavit Yenipazarlı parti binasında açıklamalarda bulunarak ‘’diğer partilerden farklı olarak demokrasinin bütün kurallarını kendi partimiz içerisinde uygulayacağımızı söylemiştik. Şimdide bunu açık ve aleni bir şekilde yapıyoruz. Toplumun huzurunda yapıyoruz. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayı ve bütün örgütlerden de desteğini istedi. Başka bir Cumhurbaşkanı adayı partimizden çıkmamasına rağmen biz yine de bu oylamayı yapıyoruz. Neden yapıyoruz?  Örgütümüzün’ de Cumhurbaşkanı adayımızın ne kadar arkasında durduğu, ne kadar desteklediğini bilinmesini istiyoruz. Bugün burası benim dördüncü ilçem. Gerçekten imrenilecek bir örgüt. İmrenilecek bir parti yaratıyoruz. Bu heyecanı geçmişte bir çoğumuzun içinden çıkıp geldiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde de görmek isterdik’’ dedi.

Memleket Partisi İlçe Başkanı Sibel Özen’de demokrasi şöleni içerisinde bir ön seçim gerçekleştirdiklerini belirterek,’’ Demokrasilerde vazgeçilmez bir kural vardır. Biz buna çoğulcu demokrasi deriz. Eğer bunu uygulayamıyorsanız bir lider olarak sadece kendi şahsi fikirlerinizi ortaya koyuyorsunuz demektir. Eğer toplumun tabanının ve örgütünüzün desteğini alamamışsanız bu sizin şahsi fikriniz  anlamına gelir. Hangi masada oturursanız oturun altılı olsun, beşli olsun, dörtlü olsun şahsınızı ifade ediyorsunuz demektir. Önce örgütünüzün desteğini arkanıza almanız gerekmektedir. Bir  şekilde ortaya koymasını sağlamanız gerekmektedir. Bu demokrasinin kuralıdır. Bu anlamda benim genel başkanım saat 5’ten sonra Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak  sahaya çıktığında arkasında Memleket Partisi ve halkı olacaktır ve sandıktan çıkacak bu demokrasinin kuralıdır dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.