Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Yavuz, Ziraat Odası'nı ziyaret etti

SİYASET 03.03.2023 - 14:46, Güncelleme: 03.03.2023 - 14:46
 

Milletvekili Yavuz, Ziraat Odası'nı ziyaret etti

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve yönetimini ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda çiftçinin güven oyunu alarak tekrardan Ziraat Odası başkanı seçilen Mustafa Tanyeri'ye ziyaretler sürüyor. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve yönetimi Başkan Tanyeri ve yeni yönetimini ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, kendilerine verdikleri Destekten dolayı AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a teşekkür etti.  Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Allah yüz akıyla görev yapmayı nasip etsin inşallah" dedi. Son dönemde ziyaret ettiği deprem bölgesindeki izlenimlerini de akratan Milletvekili Metin Yavuz, güçlü devletin her türlü sıkıntının üstesinden geleceğini söyledi. MEtin Yavuz açıklamasında; "Biliyorsunuz büyük bir facia meydana geldi. Deprem gerçekten çok geniş bir alanda meydana geldi. Depremin ikinci günü bütün teşkilatlar ve vekillerimizle sahadaydık. Bölgede millet ve devletimizin dayanışma örneğini yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Biz mecliste işlerimize devam ediyoruz. Yasalarla ilgili çalışmalar başladı. EYT sorununu hallettik. Depremle ilgili basında orda burda söylenen bilinçle yapılan bazı şeyler var ama tam tersi biz sahada neler olduğunu bizzat gördük. Milletimiz de görüyor. Bu provake işlerini yapanları da sahadan kovuyorlar. İçişleri Bakanlığımız bölgeye anında 40 vali atadılar. Amaç burada vatandaşımızın o anki isteklerini ve sıkıntılarını karşılamaktı. 400 bine yakın çadırdan sonra on binlerce konteynerlerde bölgeye intikal etti. Bir kediyi kurtarmak için çok çaba sarf ettik. 250 saatlerde bile insanlarımız kurtarıldı. Dünyanın her yerinden yardımlar geldi. Allah tekrardan böyle bir felaketi yaşatmasın, başımız sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve yönetimini ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda çiftçinin güven oyunu alarak tekrardan Ziraat Odası başkanı seçilen Mustafa Tanyeri'ye ziyaretler sürüyor. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve yönetimi Başkan Tanyeri ve yeni yönetimini ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, kendilerine verdikleri Destekten dolayı AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a teşekkür etti. 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Allah yüz akıyla görev yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.

Son dönemde ziyaret ettiği deprem bölgesindeki izlenimlerini de akratan Milletvekili Metin Yavuz, güçlü devletin her türlü sıkıntının üstesinden geleceğini söyledi.

MEtin Yavuz açıklamasında; "Biliyorsunuz büyük bir facia meydana geldi. Deprem gerçekten çok geniş bir alanda meydana geldi. Depremin ikinci günü bütün teşkilatlar ve vekillerimizle sahadaydık. Bölgede millet ve devletimizin dayanışma örneğini yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Biz mecliste işlerimize devam ediyoruz. Yasalarla ilgili çalışmalar başladı. EYT sorununu hallettik. Depremle ilgili basında orda burda söylenen bilinçle yapılan bazı şeyler var ama tam tersi biz sahada neler olduğunu bizzat gördük. Milletimiz de görüyor. Bu provake işlerini yapanları da sahadan kovuyorlar. İçişleri Bakanlığımız bölgeye anında 40 vali atadılar. Amaç burada vatandaşımızın o anki isteklerini ve sıkıntılarını karşılamaktı. 400 bine yakın çadırdan sonra on binlerce konteynerlerde bölgeye intikal etti. Bir kediyi kurtarmak için çok çaba sarf ettik. 250 saatlerde bile insanlarımız kurtarıldı. Dünyanın her yerinden yardımlar geldi. Allah tekrardan böyle bir felaketi yaşatmasın, başımız sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.