Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mobil Araç vatandaşa kolaylık sağlıyor

DİĞER 03.08.2022 - 17:16, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Mobil Araç vatandaşa kolaylık sağlıyor

Belirlenen program çerçevesinde çevre mahallelere giderek tahsilat veznesi olarak görev yapan mobil hizmet aracı, Çarşamba günleri pazaryeri alanında da Söke merkez de hizmet veriyor. Gerek pazarcı esnafları, gerekse pazara gelen Sökeli vatandaşlar ayaklarına kadar gelen vezne hizmetinden yararlanabiliyor. Mobil hizmet aracının programı şöyle; Pazartesi Sarıkemer, Salı Bağarası, Çarşamba Söke Merkez, Perşembe Savuca Güllübahçe, Cuma Yenidoğan.

Belirlenen program çerçevesinde çevre mahallelere giderek tahsilat veznesi olarak görev yapan mobil hizmet aracı, Çarşamba günleri pazaryeri alanında da Söke merkez de hizmet veriyor. Gerek pazarcı esnafları, gerekse pazara gelen Sökeli vatandaşlar ayaklarına kadar gelen vezne hizmetinden yararlanabiliyor.

Mobil hizmet aracının programı şöyle; Pazartesi Sarıkemer, Salı Bağarası, Çarşamba Söke Merkez, Perşembe Savuca Güllübahçe, Cuma Yenidoğan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.